sammanfattning..igen

tiden knapp och världen stor..då blir det inte alltid uppdaterat på denna blogg. föresten äre nån som har syn punkter på om jag ska fortsätta sitta och skriva denna blogg efter att praktiken är slut? det är ju trots allt ca 70% svammel. 

men ska börja där jag sluta. så vi går tillbaka i tiden till den tisdagen den 27/5 2008..svammel var det ja..
var lugn dag på praktiken..gjorde lite små saker som måste göras ibland. drog och handla lite foto papper mm. 
tog det lungt, min buss till halstavik gick 16 från gubbis. hade kollat upp villket tåg jag måste ta från gröndal och allt var check. men sen var det ju nån pajjas fjolla som fick för sig att köra chicken race med en långtradare. 2 km bilkö hela essingeleden typ..körfält avstängda mm och mer än jag kunde tydligen få kaos. min kommentar när vi såg kön: men va fan!
robins kommentar : men helvete också..
jonas kommentar: NEJ! air condition funkar fan inte!

kanske bara var roligt närman satt där men dom som skratta kan klappa sig själv på huvudet och berömma sin humor, 

 börjar bli ont om tid om jag skulle lyckas ta mig till gubbis i tid. kom till baka till studion och hämta kamran och allt. kolla om jag skulle hinna med tåget..tror ni jag han med det?..
ni som tror ja kan nu göra ett kallsong ryck på sig själv som straff. det är ju mig vi pratar om. nää utan jonas en av mina kollegor eller vad man ska kalla det slängde in mig i sin honda utan air condtion och gav järnet till gubbis. han med bussen och allt var kanon. och nu börjar det intressanta i detta inlägg, bakom mig i bussen så satte sig kim nilssons mamma och farmor. efter matchen som bajen tyvär förlora snörpligt men gick lysande för mig så hade jag fått en kanon bild på kim och visa den. hon tittade vidare på dom andra bilderna också och när vi kom tillbaka till stockholm hade hon köpt bilder av mig. 200 spänn för det var vad hon hade på sig, inga stora pengar men det duger för en enkel man. det stora är ju att jag har för första gången i min karriär sålt bilder. nån som känner för det kan säga grattis sammtidigt som ni säger om jag ska ha kvar bloggen eller inte..nu ska jag fortsätta jobba innan jag ska få uppleva min sista indiska torsdag på frog..ha en bra fortsatt trevlig och förtjusande dag// JT 

svammel% i detta inlägg= 40%

en snabb sak till..

en liten snabb sak till..kom på precis nu. snackade med bajen speedway. de tyckte om mina bilder och skulle använda dom på hemsidan. sen fråga de om jag ville följa med till halstavik  för att plåta matchen mellan rospiggarna-bajen. självklart vllle jag det..så var bara det jag hade på hjärtat..

5 veckor i formel1 fart.

hallå gott folk. 

har återigen inte skrivit nått i helgen. vet inte varför men blidde inte så bara. vad har jag gjort då?..i fredags så var jag med orren. var först på bio och såg filmen 21 som jag ka rekomendera..riktigt bra..snygg brud också..sen  ville orren ha en kvällsöl så fick väll lov att följa med han då. kom in gjorde jag den här gången också..nästan stolt över mig själv. 

sen har jag inte gjort så mycket spec. vart med kim och orren och tagit det lugnt typ..eller föresten. lördag-söndag natt fick jag och calle för oss att sitta uppe och kolla på första nhl finalmatchen mellan detroit och pittsburgh. höll mig vaken alla 3 perioder. starkt jobbat tycker jag eftersom jag klev upp halv 10 och ingen siesta. men det tog sig. klaras blick när hon kom hem vid halv 4 var..ja hon hade väl inte riktigt förväntat sig att vi skulle sitta där. 

nu har jag lite panik att praktiken snart är över..trivs jävligt bra här faktiskt. 

för den som inte lyckas kolla på bilden så är du ingen retard data nolla utan det är jag som är det..ska fixa de men inte nu. nu ska jag ta en kaffe! // JT

foto <3 jonas

fyyyyyy faaaaan vad kul det är att fota när allt går bra! har vart på två ställen. i måndags kväll samt tisdag dag var jag på oprean och fota repititonen till deras nya föreställning askungen. var riktigt kul. fick tänka lite annorlunda men det tog sig tillslut ändå.  sen var det dags för det stora! bajen speedway - västervik. går dagen blev lite kaos. var kvar på oprean längre än planerat vilket återigen bara bevisar att planeringar är överskattade för de håller ändå aldrig. kom kom hem runt halv sex. 7 börja matchen. men calle hade som tur är redan fixat maten så var bara att sätta sig och tugga. drog snabbt som ett skållat ollon till gubbis och fick mitt livs första presspass, inte illa. jag fråga vilken väg jag skulle gå för att komma in på banan. jag fick till svar " du får gå vart du vill med den där, bli inte påkörd bara" ..jag sken upp som en sol och traska iväg. hitta en bra plats där jag kunde packa upp min saker.  och montera proffs gluggen jag lånat av studion. ( canon 70-200 mm f/2,8 hela vägen) sen kom jag på den lyssande iden att överallt innebär också depån så traska dit och gick runt och lyssna på snacket. sen tog det väll en ca 6 heat innan jag lärde mig hur jag måste sikta men det tog sig till slut.

 men det blev en underbar dag tillslut viketfall.

3 saker som gjorde min dag.

*traskade runt backstage och plåta och hade mig på oprean.
*fick presspass så jag kunde plåta bajen speedway. 
* fick låna glugg och sport stativ av frog. 

blider kommer nog innom en snar framtid. hade// JT

SANN LYCKA!

jag har inte skrivit nått i helgen jag vet, beror det på att det inte hänt nått i helgen? joo det har hänt massor bland annat fick så har min familj vart på besök i stockholm stad så jag fick träffa dom. jag ska berätta mer om det sen men hinner inte nu..nu har jag bara en sak att säga! för 10 minuter sen fick jag ett presspass till bajenspeedway-västervik imorrn. fett underbart fucking mega super nice:D så nu jobba var det men kännde bara att jag måste skriva det:P haha // JT

byggare bob

jag och min goda kompis bygagre bob  har gjort en stor insatts nu..packat upp alla amrikanska kylskåp. snacka om att vara vällpaleketerad.. men fick använda kofoten så jag var glad för det..uppdateringar om vad som hände igår angående inbrottet orkar jag inte skriva här.. den som finner ett stort intresse i det får fråga mig istället. igår gjorde jag inte mycket. kollade på barnmorskorna med klar. ett av hennes favorit programm..mitt med?. njaa..men helt okej. 
sen gick jag som vanligt och la mig försent. när jag väl la mig så såg jag boken brevid mig och kunde inte låta bli att läsa lite. ruskigt bra bok..vad som händer mer idag? har inte en aning faktiskt. får se vad jag känner för. det brukar ordna sig vilketfall. men nu ska jag försöka få i mig lite lunch. trosdag=indisk torsdag. ska nog bli nice:D ha en bra forsatt dag // JT

jonas holmes! mannen, myten, kaffe drickarn

här händer det grejjer vill jag lova. hade vart inbrott här inatt. de hade brytit upp dörren och gått in men inte tagit nått. synd för dom bara är att bagarana som är på andra sidan gatan var upp och bakade och undrade vad en av deras stamgäster gjorde där..det är tydlign ett par pundare som kör en vit van och brukar fika där regelbundet. klatigt?  som fan men de kommer väll åka fast vilketfall. nu medan jag skrev detta fick jag ta pause och springa för att hjälpa tlll när det kom kylskåp från usa och jag fattar varför det är världens fetaste land. på ren svensk! vilka jävla as! stora som..nått stort! men nu ska jag fortsätta jobba..inte mycket vila här inte! 

nått mer att tilllägga? fick sms av issa nyligen vilket var kul..dags för första kaffet! fan att vi ska bo i varsin del av landet..

en till menings lös rubrik..

melker melkersson tog sovmorgon så inge poesi idag inte..

om igår säger jag bara ett ord..WOW! vilken vändning. från att lirat som ett p14 gäng och ligga under med ett mål och hela spela ca 70 minuter med en man mindre vänder man och trycker in 2-1 i 93 minuten. och ikväll offentilgörs em truppen också. rami spela underbart. rädda dom flera gånger i första halvlek. isaksson släppte in 8 mål mot middlesbrougt. rami har inte släppt in ett spel mål på 480 minuter. hoppas att lagerbäck tänkt på det..

vet inte hur mycket mer jag har att säga..eller såg en rejäll krock imorrse också..bussen stog still en jävla kö..tittar ut genom fönstret och där kommer en lirare i full fart och pangar på i baken på en annan bil som var i kön bredvid..i stockholm får man inte vara stressad eller..men nu är det dags för arbete...over and out //JT

dagen efterhelgen..

dagen efter helgen..låter ju nästan poetiskt.  inte så dåligt.. jag och melker melkersson.  vi är järngänget i poesi!

hur som helst så har det vart en underbar helg. i fredags så drog jag och kimpa till en källare nån stans. lirade lite poker..nej..jag vann inte..lite för mycket minus men skitsamma..pengar är inte allt.

sen på lördagen var det underbarat väder. kanske 30 grader i solen nått. helt sjukt varmt. vakna vid 10 tiden. klev upp och gick ut på altan och satte mig för att läsa..blev lite sola också vilket gjort att jag är typ gris rosa nu. kimpa ringde vid 12. då drog jag ut dit. köpte en macka och lite pucko chokladdryck och åkte till en sjö. riktigt nice..var några till från ik freij också. livet lekte. senare kom orren också. han jobbade förmiddagen. men vi lirade lite fotboll och steeekte sönder. senare kom vi fram till att bästa sätt att få mat är att dra till ica  handla lite för att senare fortsätta till orren och grilla. underbart vil jag lova. orren och kimpa som lyckligen har blivit männ på riktigt och får komma in på krogen föreslog att jag skulle följa med dom till just krogen.. inte så svårövertalad skulle jag göra mig ett försök. men efter att vakten stått och lusläst ett körkort orkade inte jag ens ställa mig i kön för att bli nekad. åkte hem istället och läste.

på söndagen var det nya tag igen. mycket fotboll vill jag lova. åkte på förmiddagen ut till täby igen för att se på när ik freij vann. snyggaste målet får nog orren ta på sig efter att slagit en frispark från halva plan som dalade in över målvakten och rätt nära vänster kryss. men kimpa var inte sämmre utan satte istället 3 stycken löp bollar och serverade en assist också. inte så illa. drog snabbt som fan hem igen och såg på primer leauge finalen. riktigt roligt det med.

vad gör jag nu då..har tagit en alldeles för lång kafferast. dags att fortsätta jobba. har 10 stycken nya kylskåp att ljus sätta. och för den som inte läst boken snabba cash av jens lapedius borde göra det nu genast pronto momento a la ciao! // JT

fuck leverans!

sitter på praktiken nu..ett filmeam har okuperat studion så vi kan inte jobba så mycket. då tog jag mig friheten att dra ut och plåta lite..funderar på att sätta ihop en allmenaka med tema stockholm innan praktken är slut. men har jag några bra bilder då..nej. sket sig helt. vet inte om jag har nämt att jag jobbar på att få ett press pass till speedwayen men det gör jag vilketfall. hoppas  att det går vägen. ikväll  blir det träning med ik frej igen. ska jag kolla igenom bilderna och se om jag får nån liten kvadrat cm som blev bra..jävligt frustrerande när det inte går bra..//JT

en ny dag, nya utmaningar.

vet inte själv vad jag surar om i de den min rubriker längre..skit bara i dom..

var en underlig dag igår. på förmiddagen var det stressigt. sen efter lunh blev det lugnare och jag kan medge att jag inte gjorde mycket vettigt. städade lite i studion och så..montera ner all ljuättning mm.

men sen på kvällen hände det något fantastist...jag blev kär! för första gången i mitt i liv var jag på speedway. calle var tyvärr forfarnade sjuk så hade telefon kontakt med han istället när han satt vid tv. världsmästaren nikki pedersen var tebax på gubbängen men svikaren körde för fel lag..så då var det rätt åt han att bajen vann ändå:D nästa speedway match, 20 maj bajen-vetland och då ska jag ha kamran med mig, Garanterat!

vad gör jag nu då..väntar på resten av studiofolket. lär nog bli arbete idag med..go fortsättning på den  ljuvliga fantastiska dag..//JT

en bra rubrik..typ

största jobbet med en blogg är inte att skriva hela tiden för man har alltid lite dö tid där man kan skriva och vad man ska skriva bruar lösa sig det med. kolla på mig nu bara..nää största jobbet med en blogg är att hitta på den där jävla rubriken..

vad har hänt annars då..igår måndag var det full fart igen. jag gillar när jag får jobba här på praktien och dom ÄLSKAR att få ge mig jobb så det går bra ihop faktiskt. sen när jag slutade så kanske ni tror att jag åkte hem åt och kolla på tv..men då tror ni fel. drog in till stan istället och träffade carro och mathida. käkade nå thimat på hötorgshallen och sen gick vi hem till dom. passade på att köpa en ben&jerry ice crem new york fudge! underbart kan man kalla det. sen såg vi lite på talang. carros chefs barnvakt var med. inte så mycket men det var mer än inget. 

nu sitter jag och väntar på att åka till elektrolux och fixa lite där. ska vara där om exakt 29 minuter. ha det gott. puss och hej, vilke grej, en sån där tjej, som sa hej..vad dryg man kan vara ibland men ni får leva med det. // JT

god morgon gottfolk

vad gör jag nu? joo jag sitter och dricker morgonens första kaffe, sitter i photoshop leker med lite små projekt jag har. om 20 min blir det stresigt. då sätter jobbet igång på riktigt. men till dess kan jag skriva några rader här. vad ska jag skriva då? tillbaka i stokholm. inte så tokit det. barbro sa välkommen hem när jag kom igår. sen drog jag på fotboll. jädra stämning svenska mästarn lirade inte som svenska mästare. kändes synd att det inte blev nå mål. 427 allsvensk minuter utan mål för bajen nu.. me tjänade lite pengar vilketfall. jag hade köpt min billjet för 120 men calle var sjuk och kunde inte gå så då tog jag hans sässongs kort och sålde min för 200:D inte så dumt. annars så kan jag rekomendera att man läser linkans blogg idag. har den länkad någonstans i ett hörn. tuna kyrka inlägget syftar jag på men ni kan ju läsa mer om ni känner för det. men nu är det dags att börja jobba. God morgon// JT

bussen..suck

sitter på bussen till stockholm nu. min resa på fem timmar räddades lite när jag kom på att det fans gratis trådlöst nätvärk. ite så illa pinkat för en enkel man. är snart  i huddik nu. vet inte riktigt vad jag ska skriva men har läst igenom Aftonblade.se typ 3 gånger nu. är det nån som känner för det så kan ni ju höra av er innan 15.00 men absolut inte efter kl 17 för då befinner jag mig på söderstaions norra stå. göteborg ska fan få spö! får se om det kanske kommer in ett helt onöigt inlägg sen nått. ha det bragott folk!// JT

god kväll..

har inte skrivit så mycket nu när jag är hemma..

jobbade halva onsdag. höll på att bli lite småstressigt ett tag men det löste sig tillslut som allt annat.
när man ska på bussen går man ut och ställer sig längts fram och står där i typ 20 min ist för att sitta ner och ta det lugnt. och det bara förr att få en bra plats i mina fem timmar i bussen. jag frågar busschaffören som inte var en glad busschafför om det var den bussen som gick till sundsvall. han gläffser nått som jag tolkar som ett ja, när man står där och trängs med en sur kärring som knuffades och skulle gå före så kommer det en till buss som jag inte märker. tro då fan inte att det är den bussen som går till sundsvall och den jag står och tacklas med kärringen bredvid ska till en för mig helt okänd håla nånstans. går på rätt buss som luktar svett och innehåller gammlingar som alla kan falla ihop dööa när somhelst.

men tar mig igenom resan vilketfall. herr moxen och min mor väntar på navet och vi åker hem och äter.
senare drar vi ut jag moxx och bror. dunder festen!..ehh njaa. men vi fick gå lite vilketfall, sägs att det ska vara nyttigt. sen har det inte hänt spec mycket. tränade i torsdags och idag har det blivit bio. såg iron man. rätt lam helg faktiskt. skön också. men jävligt lam.

på söndag bär det av till stockholm igen. ska direkt till söderstadion för att se grönt mot blått. ska bli riktigt nice.

men nu är det dags att sova..undra hur många av mina inlägg som jag avslutar så?:P haha men god natt// JT

RSS 2.0