Glädjetårar!

Sitter och kollar på hårdisken där jag la över allt från Mp datorn. Märkte också att Linkan la över sin mapp på min hårdisk för det blev nå trubbel. Han hade även lagt över sin PhotoBooth mapp. Hitta jävligt snygga bilder. Nästan så man får en liten tår i ögat..







Njut! 

Hångla till låten!

Svennebanan släng dig i väggen! 

Detta är den sanna sommardängan! hahahaha



Glasssssigt!!

Igår kväll tog ett annat slut än först tänkt. 00.58 fick jag sms av linkan

: kom ner till torget och gör mig sällskap. ska sitta här och vakta tält till 07.00.

klart som fan att man kommer då:P så plocka med mig lite filmer och drog ner. Orkade dock inte sitta där till 7 utan kom hem runt halv 4. 

halv 9 imorse skjusade jag mor på jobbet. Sen har jag fixa med lite grejjer hemma. inte överdrivet mycket men lite små plock. Vid halv 3 tiden nått åkte jag och hämta Linn på hennes jobb. Tog en snabb sväng för att köpa lite godis och sen drog vi vidare mot Norra berget. Satt där och MÅDDE GOTT och diskuterade livets bekymmer och glädje stunder. 

Sen ringde far mig och sa att jag måste hämta farmor i Timrå, så fick väll göra det då. Nu återstår  bara kvällen så får vi se vad den har att erbjuda:)

ska man steka eller?

direkt när jag kom hem från en tripp försvann jag igen. Ut till stugan och målat och där finns ju tyvärr inge internet. Men jag är inte bitter för det. Har aldrig behövt vart själv med myggen. Har haft trevligt sällskap runt mig varje kväll för det. Döds skönt nu när alla har körkort. Lite lättare allt då. 

Denna helg har kanske vart hur grym som helst. Kom in till stan på fredag natt. Lördag morgon hämtade en halvpigg Linn upp mig och stekte på tranan hela dagen sen med lite mer trevligt folk. Åkte sen hem en timme, dusha bytte om och plockade ihop lite nödvändig vätska och drog ner till Hannabanan där det var en halv återträff plus några utbölingar.

mådde jävligt gott! åt skratta drack och bara myst. Vill bara må gott nu för börjar få lite småpanik. idag är det den 28 juni. Det innebär att jag har 29 dagar kvar innan jag ska skriva in mig för värnplikt. Tycker det ska bli lite kul med lumpen..lite spännande också. Men vill ändå bara fortsätta..må gott!

så nu! 29 dagar med tema må gott! hur grymt låter det? 

I am coming home agine..

haha nu är jag hemma..störd vecka. inget spec har hänt men ändå. Känns störd. Haft grymt kul men som sagt inget spec har hänt. Höjdpunkterna är väll en fylle gubbe och horkvarteren i köpenhamn. Men Linn hade rätt..blev några öl vilketfall. Har bara mått gott överlag. ska ge er en bättre beskrivning av allt senare men orkar inte nu. För dom som undrar vart jag spendera midsommar så var det på en 8 timmar lång bussresa till malmö. kom fram halv 12. Men han fira med midsommar ändå. Fick båden öl och en midsommar snaps. Klart man ska dricka skåne snaps i malmö.  huuua huuua huua ska man säga också..

hade även tänkt dela med mig av lite vackra dregel bilder på mox när han sover på alla bussresor. Jag kan aldrig sova på bussar så tog lite bilder på han ist för han kunde..dock strejkar blogg.se bilduppldnings minister kontor. Kommer en annan gång. Nu funderar jag på att sova..eller nått. 

Ciao bella





where did you go?

eftersom thore är ute på äventyr så tänkte jag blogga lite, hålla er uppdaterade så att säga.

just nu befinner sig thore med sin kära i huvudstaden, dom verkar ha trevligt och verkar dricka massa bärs (så mycket har jag förstått). än så länge verkar dom inte ha en aning vilken nästa destination är, jag tror dom får slut på pengar och måste åka hem. hehe, eller så är det bara som jag vill, saknar lite.. fast jo, slut på pengar kommer dom också ha snart, i alla fall om dom ska fortsätta bränna dom i den här takten.

har inte mycket mer att skriva, förutom att önska er en sjukt jävla bra midsommar!
KYSS
/linnz0r


en liten grej bara..

var ju på birsta igår med Linn. Hon skulle ha tag på en jacka..men fick henne att pröva lite annat också. haha vad fan är det här? haha




manana

gårdagen var rätt najs..låg i soffan hela dagen typ. På kvällen drog jag och skulle hjälpa Linns syster Ida att flytta. Tyckte jag kunde göra det när jag redan har festat i lägenheten. Trodde det var en lastbil med grejjer som skulle bäras. Var bara två skåp istället och en säng men den slapp jag ta. Mox och jag högg tag i skåpen istället och dom verkade väldigt tacksam för den lilla hjälp dom fick. Men som den hedersman man är så är man alltid glad att kunna hjälpa till med goda gärningar. Drog sen till mox och fortsatte sova lite hans soffa till en ändå jävligt bra film. Chaos, kan varmt rekomendera den. 

Idag har jag städa lite hemma. hitta en gammal uppsats från 9. Var jävligt kul att läsa kommentaren som läraren skrivit. 

intressant diskution jonas! bra jobbat. Du har skrivtalang. På vissa ställen är uppsatsen nästan litterär.

haha var lite kul för att jag under dom senaste tre åren fått höra att jag inte kan skriva eller stava. 
drog på birsta med Linn en stund när hon slutat. Mox hängde med han också. 
Vi har även fixa bussbilljett till stockholm imorrn. Jag och Mox ska ut och luffa imorrn nämligen. Börjar i stockholm sen får vi se vart vi hamnar. Ska försöka skriva så mycket jag kan. Men nu är det snart dags att sova. 

goodnight all you foxxxxy people!

och det regnar..

Vad ska man göra en sån här förtjusande dag. Ut på stan och ta en glass och må gott, dra och bada? Eller nää. 
Det pissregnar och jag mår bäst av att bara ligga hemma och må gott. Nån som vill somna till en film sen? 
Det verkar vara det ända rätta idag. No strange things!

Sjung om studentens lyckliga dagar!




I student tider har denna blogg tyvärr blivit bortglömd. Men nu är det tillbaka till verkligheten igen. Har haft en underbar student helg, Vilket var en underbar avslutning på en underbar period. Mp är ett kanon program men var MP06 som gjorde det så bra som det var. Kommer sakna allt mycket kan jag säga redan nu, för att citera Gessle, Det är över nu, men kommer ihåg alla minnen med dig. 

Nu ska jag karate sova. Kan jag behöva. Godnatt!

gahh

för att klargöra lite mer om Johan Palm..jag tycker han ser ut som en fjolla. Han beter sig som en fjolla..hatar alla andra av hans låtar. Men tycker just den där lät rätt skön..vet inte vad som är med mig. Solsting kanske..

Har nyss vaknat. Idag ska jag på skolan en snabbis ändå..vet inte vad som ska göras men skitsamma. Skulle på stan och titta lite på hattar också inför guldtrofen. Kommer bli Awsome eller som andra säger asssome.

over and out

sista måndagen avklarad..

sista tisdagen kommer imorrn. Har absolut inget att göra där imorrn..eller lite små fix men inget måste. Men ska fan dit för det små fixxet. haha Fan vad depp hela klassen är nu. Sorgset men ändå lite kul. Ingen vill att Mp06 ska falla i graven. 

Mor min fyller år. Grattis på henne. Har nyss käkat. Väntar på att mor ska lägga på telefon så blir det tårta sen. Är det kalas så är det. 

Föresten så börjar jag allvarligt fundera lite på om jag tappat bort mina pungkulor. Tror jag gillar Johan Palms nya låt 
Emma-Lee. Och gillar man Johan palm finns det väll ingen annan förklaring än att pungkulorna är borta? Eller?




Sista måndagen..

imorrn är det fan sista måndagen på MP..Hur många gånger har man klaga på jobbiga måndagar, Och nu är dom bara..slut. hahaha känner mig deppig..men efter att ha läst några andra bloggar verkar jag inte vara ensam om det heller..MP FTW. Ångrar inte en sekund att jag valde det. Världens bästa klass följde ju också med. Snyft..

Helgen har vart riktigt gryyym. I fredags så var det lärarmiddag. Bröt lite arm och tog en eller 3 öl med lärarna är inte varje gång eller. Agnes sa att vi borde ha haft den kvällen i ettan ist. Då hade nog alla relationer mer lärarna vart annorlunda. haha. Var riktigt trevligt vilketfall. 

Igår var vi hos Poppe och mådde fest. Klagar fan inte. Idag har jag fixat lite ute inför torsdag. Har även hunnit vara med Mox lite också. Nu funderar jag på att sova. Har vart dyng trött. Vill ju inte förstöra nått till veckan. Godnatt gott folk.



På skolan i 12 timmar

Just nu sitter jag på skolan. Har haft elev utställning. Ska snart dra mig hemåt tror jag. Så sjukt trött. Men allt har gått bra idag vilketfall. Någon hänger på mina axlar..tror det är Poppe. Har inte en aning om vad jag ska skriva...Sammanfattar mer senare.


På återsende!

DYNG MP3A!

Idag fixa jag och linkan det sista inför redovisningen imorrn. Kommer nog bli najs ska du se. Kom på kvällsutställningen om du är intresserad av att kolla. Om jag gjorde det dubbla jobbet som jag sa igår vette fan, men gjorde mer än igår vilketfall. Började dock med att göra bort mig. Klev upp imorse, duschade, käka frukost, klädde på mig och var helt klar. La mig på sängen två min..som blev 50 min. Slocknade som en stock. Begåvat Jonas!

Läser igenom lite manus inför redovisningen nu. Får hopps att jag inte tabbar mig.

Ikväll har jag först lekt spider man på taket hemma. Sen när mörkret kom..eller mörker och mörker men det blev lite mindre folk ute så drog jag och Denice och även Linn ut och satte upp lite fina lakan. Titta extra noga i birsta och broarna vid motorvägen runt skönsberg och Gärde. Good stuff säger jag bara!

Nu ska jag fortsätta plugga manus. Godkväll!

9 dagar

och i skrivandets stund 20 minuter kvar till studenten. Damn..tyckte nyss att det var 3 långa år på media som börja. Kan erkänna att jag kommer sakna många jävligt mycket.

Idag på skolan försökte jag och linkan lösa lite problem. Gick sådär. Jag visade inte min bästa sida heller när jag var dyng trött hela dagen. Får slita lite extra idag imorrn istället.

Linn tycker jag är fördålig på att blogga också..stämmer det? Skriver ju nästan varje dag

Har gjort ett försök att städa på mitt rum idag också. Kom en bit påväg. FIck nog vid 9 och tog med mig basketbollen och drog ner och lira lite med Moxen. Linn och Denice mötte upp oss en snabbis. Kan ju säga att jag piska sönder på Mox på basket vilketfall. Känndes skönt och känner inte ett dugg skam i kroppen för att skryta om det heller. Så det så!

Godkväll gott folk

måndag kväll

Dagen var inte så dum den heller. Känner mig i en positiv sving i livet. Till och med måndagar är roliga. Drog och hämta Linn imorse så följde hon med mig på en prommis med Thaaa Dog AKA kevlar Maggie. Drog på skolan sen. Linkan upptäckte lite problem. Men det hoppas vi fixa imorrn. Drog till Mox en stund sen. Vidare hem till mig där Mox var socialt stöd när jag lekte spiderman på taket. Linn titta förbi även hon. 

Nu på kvällen har vi vart hos Linn och spela kort. PLUMP är inte mitt spel det eller...

Imorrn hoppas det hända spännande saker. Vet inte vad än men hoppas det blir en spännande dag. 

Godkväll

måndag morgon!

har idag inget tvång att dra till skolan. Ska dock dit ändå. behöver fixa lite småsaker. 

Sammanfattning av balen: helt okej. Var riktigt trevligt. värt 700 spänn? går att diskutera. 

men några jag kan inte från balen: 
jag kan inte Dansa
jag kan inte ha slips
jag kan inte vett och etikett.

Men jag kan ha trevligt. och det hade jag. Träffade massor med kompisar. försökte dansa och föröskte med vett och etikett. 
Kvällen slutade vid två. stog där då själv tillslut och började promenera hem. kom på att jag inte skulle orka med det så min räddare Linn kom och hämta mig istället. det tackar vi för. 

Igår var också trevligt. Drog till barnvänliga Bälsta och lirade fotboll. Inte alls så dumt. 

Nu fuderar jag på att ta en liten löprunda med Maggie innan skolan börjar. få se hur pigg jag känner mig om en 20 min. 

på återsende gottfolk

RSS 2.0