min sääfft!

det är synd om mig!

har gjort en opreation i munnen, det var en tand som satt på sne under tandköttet de måste ta bort så de har skärt och haft sig, droga ner mig så jag blev värre än snoop dog också. var helt borta efteråt. hörde hur det knacka och hade sig i munnen på mig..för tillfället så kan jag fortfarande inte prata, och lika bra det, för så länge jag inte kan prata så gör det inte ont heller..hoppas bara jag får sova inatt. 

imorse så var jag och liza till polisen och gjorde en intervju. det gick bra men är det konstigt om det känns en gnutta...olustigt varje gång man träffar på en polis? haha

nu snart blir det trolige möte med laget om nästa sässong..antar att jag kommer bli lite mobbad också för att jag inte kan prata så bra, men det får jag leva med :)

appro på igår så förlora gif, inte helt otppat, dock hade jag inte förvänta mig att resultatet skulle bli 0-5..

om jag ska tippa alsvenskan så blir det kalmar som vinnare,,kom jag och calle fram till redan i våras under praktiken. 
norrköping och gif i superettan nästa år. gävle få kvala men kommer klara sig och lirar kvar även nästa sässong. det ni!

nu ska jag gå och äta nått...visst ja! jag får inte..inte på 2,5 timme till! katastrof!

// JT

lillsnortis är snäll!!

sitter och peppar inför stormatchen, gif-ifk gbg. första allsvenska matchen sen bajen-gävle. skulle inte vara helt fel att få gå på söderstadion och njuta ist..men får ju gå gratis med laget. gratis hamburgare får jag också. yammy!

trots att poppe S vart sjuk idag har vi ändå hunnit diskutera resultatet. antigen blir det en klar förlust med 3-0 och aldrig en chans till mål för gör gif eller så äger ifk allt spel men med lyckans stor tå vinner gif med 1-0 eller 2-1. 
roligast meddena match ska nog bli att se söder. hoppas han får lira. allsvenskans bästa tonåring lätt!

idag har lillsnortarn vart ovaligt glad mot mig. kom dock på sen vad det var..hon har två sjukligt behov i livet. att få kramas och reta mig. kramas väger mer så när pontus var sjuk fick jag kramarna ist..fan vad jag känner mig utnyttjad..haha

men nu måste jag rusa..trevlig fortsättning. // JT

jappsi!

för det första GRATTIS MOX!!! nu är det man av dig med..på papperna vilketfall. 

igår kväll spenderades i skönsmon hos poppe med stort P. lill snortarn var ochså där..mobba mig som vanligt, men det hör väll till vanligheten nu. en dag skulle aldrig vara sig lik utan att hon la nån fin kommentar då och då. 

idag var det upp tidigt. styrde kosan mot skatan. blev lite plåtning. gick riktigt bra..fick nån fet tror jag. krille och hans 250 cross stog framför linsen..
har två dagens citat, vet inte vilket som är bäst..

NR1: 

ojj fan..det kom en kurva..

(sen får ni gissa sammanhanget själv)

NR 2: ja! det gick ju att köra fort på den här vägen också..

vilken förtjäna att klassas som dagens idag? 

nu måste jag fort som fan in i duschen. herr moxen ska supas under bordet ikväll!

dagens..

en ny tradtion, eller ny.. men kom nyss på den. men det måste bli en tradition..damer och herrar! det är nu dags för DAGENS CITAT!

dagens bidrag är från pontus "poppe" stark 

J.Thoresson säger: (21.23.15)
haha trodde du var helt oberoende av sport;) haha
P to the O to the N to the TUS säger: (21.24.26)
haha,
P to the O to the N to the TUS säger: (21.24.28)
skojjaru?
P to the O to the N to the TUS säger: (21.24.57)
den dagen jag älskar en kvinna mer än jag älskar newcastle då äre dags att gifta sig!

så var det med den saken haha;)

haha

haha inte en kommentar om att jag kom med i lumpen men när man berätta att man sett plexus så får man två kommentarer på direkten haha

dan har rullat på. har lite kaos på UF nu. men vi ska nog lyckas med det ändå..
sen har det inte vart så mycket spec. fick reda på att vi har prov på grundlagarna nästa fredag, fest i skallen!

på svenskan orkade jag inte bluffa nå mer. kom ut och berätta sanning. jag har typ hela boken kvar att läsa.. grattis..du ska ha läst klart den innan nästa fredag! finns det ingen film på kallocain? eller måste jag det? jag ska ju faktiskt stå i hans majjestäts tjänst nästa år;) haha nää men måste verkligen sätta fart med allt. detta skol år kan jag bara inte lalla mig igenom. 

sen lyckades lilla telefonisten linkan få tag på polisen också. äntligen! drog dit och gjorde vår intervju. intervjua en herr polis och en fröken polis. och fröken polis hade de starkaste handslaget någonsin. trodde hon skulle bryta handen på mig. hon måste vara en shemale! 

sen var det bara hem och peppa för träning. körde dit och hem. gick bra. längtar verkligen efter körkortet nu! 
träningen gick hyffsat det med. och nu kom jag på nått jag höll på att glömma. körde ju imorse också på körskolan. gick bra även det. han tyckte jag kunnde vara lite lugnare på gasen men annars så var det inga större problem..känns som jag hört det förut..

nu har jag inte så mycket mer att tilllägga..har kännt mig grymt stolt och ber om ursäkt om jag skrytit om lumpen idag. kunnde bara inte låta bli..hehe

trevlig kväll // JT

kändisar..

kom på det..stockholm..den stora svenska kändis staden, det går inte att åka dit utan att se en kändis.
men idag satt det långt inne. precis när jag ska springa till tåget ser jag en person jag känner igen men kan inte placera..ska precis ta det säkra före det osäkra och hejja när jag kommer på..visst fan. det är plexus från gladiatorerna. men inte nog med det..han åker samma tåg som mig till sundsvall också..vet dock inte vart han kliver av..men ändå..status poäng om jag får be!

army here I come..

i juli 2009 planeras jag bli polare med 91:an karlsson goda vänner..för hoppnings vis. mönstringen gick kanon. snubben sa att det inte borde vara några problem för mig att bli antagen men ingen var någonsin säker för än man fått besked mellan 1-4 månader efter. men det är typ 95% chans att jag kommer med. utbildningen är insatts soldat. uppgigten är typ att eskortera viktiga personer, föremål mm. låter nice. troligen blir det då också berga söder om stockholm. andra alletrnativet är samma utbildning fast i arvidjaure..

men om vi ska ta allt från börja..kom till tågstation igår morse. vad tror ni man märker då. man ska få åka  buss till gävle..samma sak som när jag och carro skulle på praktiken. när tåget skulle åka ifrån oss om det inte vore för att mathida hade vart där.. men ajja. buss blev det. resan gick bra. träffa folk på tåget sen som också skulle mönstra. riktgt reko snubbar från gävle. när vi kom till stockholm C så kännde dom sig lite osäker. så vi tryckte i oss nått gott från burger king. undra föresten när de kommer till sundsvall..burger king äger donken och max!!!! haha

men skit samma. som den ur stockholmare jag är..hehe så tog jag på mig att guida dom dit vi skulle. kommer dit. får ett rum och sen ska vi göra ett prov. rätt klurigt. det går skit för mig. får snacka med en psykolog och hon bedömmer att jag inte är störd vilketfall. sen får jag sluta för dagen. kl är då vid 4 tiden.. så vid slutet av dag 1 är jag dum som en fiskmås, men psykist frisk..var lite små less då. hör av mig till orren ist. han kommer och hämtar mig och vi drar till han via, coop och hälsar på kimpa. han blev lite förvånad. när vi kommer till orren njuter vi med lite vänner och sen är det mesta kanon. han sjussar tebax mig till förläggningen.

dag två dvs idag, vakna vid 7. trycker i mig en en gigantiskt frukost med juice, yogurt mackor mm
skit pepp får vi reda på att vi inte kommer få cykla något. brist på personal. läkaren ska ist sätta ett uppskattat värde på oss. får sen träffa en sjuksköterska efter lite väntan. men med min gävle polare så går det rätt bra ändå..

det visar sig att jag ser lite dåligt men inte så farligt, jag har perfelkt hörsel, är inte skel i ryggen, och sen vart det dags för muskel provet. det pumpar adrenalin, och jag går upp drar i vikt stången som fan. det var tydligen bra. fick en 8/9. fett stolt då. får sen snacka med läkaren, han bedömmer mig som frisk också. dag två går lite bättre än dag ett. får snacka med mönstrings förettaren, vad han sa orkar jag inte ta i detalj men det sluta med att jag var väldigt lämpad för lumpen. så för att samman fatta. dum som en fiskmås, stark som en oxe. 

är klar och får åka hem. i brist på annat så åker jag lite tunnelbana fram och tillbaka..bokar sen om tåget och drar mig hemåt. och här är jag nu, ampf 1 here I come..

// JT

alltiallo, alltid alla gånger

helger har jag bestämt att inte upptatera, för jag pallar inte, händer sällan nått som är värt att berätta..fan vilket tråkigt liv.

ajja..idag har vart en soft dag. på ljud skulle jag och poppe redigera våran intervju. så blev det inte, utan jag fick ett litet agro moment på maggan, han tyckte att han kunde dra och göra annat när vi inte har tid för det. så jag fick redigera hans jobb ist. men det gick vägen. blir stresdigt nästa vecka tror jag men det duger. allt ordnar sig.  sen var det den jobbigaste lektionen någonsin..host. hade foto. inte mycket att göra. tänkte leka lite i studion. alla blixtar utlånade..vad gör man då. kollar på tuben så klart!. sen på samhälle skulle vi ringa och stressa på farbror polis inför vårt studie besök där..ingen svar..inget att göra då heller. jag kom på den smarta iden..vänta behöver jag betyg inför mönstringen? japp..från gymnasiet och grundskolan..vart har jag det? inte en chans att jag skulle hitta det hemma. drog tillbaka till gamla goa mimer och hämta det för det är ju imorrn jag drar! jävligt fundersamm inför mönstringen, vill komma med. men tänk om jag inte gör det, och tänk om jag hamnar på nått skitställe som sko putsare i arvidjaure. och tänk om jag inte kommer med på grund av typ iq testet..eller kan ju vara knät som gör att jag inte kommer med men det skulle jag inte bli så förvånad av heller men tänk! eller jag ska göra det jag är bäst på! inte tänka och bara göra!  men  nu borde jag kanskebörja packa..behöver nog inte ha med mig så mycket. ska nog på macken och köpa nått bra jag kan ha på tåget också..en tidning och choklad! 

reser mellan 07:00 och halv 1 typ. så är det nån som känner att de skulle sakna min röst så mycket kan ni ju ringa och vara social. om inte annat för att ha nått att göra ..

packa var det! ha det!// JT

shake that as!!

haha kolla bara, en låt jag skulle kunnat skrivit texten till!

http://www.youtube.com/watch?v=A2L2cZCPD5c

idag torsdag, imorn..fredag

kom på en bättre rubrik själv!!! haha

dagen börja med UF känns som om vi är på gång nu, dock är det fortfarande sekretessbelagt enligt paragraf §76 B, men tror det kommer bli riktigt kul vilketfall..

sen blev det mediakommunikation. ska göra nått gruparbete om PUL. det ska nog gå vägen det med..

lunchen var god men ett mysterium som vi uppmärksammade var hur man gjorde för att få korven från röd nyans, till att se ut som en möglig limpa doppad i en fritös..kom aldrig fram till nått bra svar. har ni nått så medela mig gärna om det för är väldigt nyfiken!

sen var det svenskans tur. såg klart filmen. konstig film..underlig film. och är det underlig film så blir det underlig diskustion efter också..tjejer och p-piller kommer ligga bakom jordens undergång..det ni!

sen blev det en mycket snabb sväng på stan med sandra innan jag pumpa hem på min made in japan cykel. börjar få upp ett jävla tempo nu uppför.  käkade och sen träna. var bambi på hal is eftersom att det regna rätt bra igår. glidtackla is the shit! 

sen har jag inte så mycket mer  att tilllägga..eller jo de har jg ju! var och hämta billjetterna till min mönstring igår också. tisdag morgon nästa vecka drar jag söderut tillbaka till älskade stockholm för att visa vilken david hasselhoff jag är! det ni!

// JT 


onsdag, imorrn torsdag.

..och det är inge skämt heller..

dan idag var rätt skön i skolan, sen sprack det som en..sak som spricker. var på körskolan och det gick pisss! in där kom också en sönder peppad brud som brukar kallas för vevve..hon tog ju körkortet idag så grattis till henne. jag fortsatte med mina jävla teori fanskap frågor, vissa frågor är ju så korkade så det finns inte.

när är det mest lämpligt att använda ljud signal?

A) när två cykliseter cyklar i bredd

B) när fordon framför dig inte kör på grönt ljus. 

C) när du vill hejja på en kompis.

jag tog B, var det fler som tog det så var  det fel fel fel, tydlgen ska man slänga sig på tutan och ge en stakars gammal kärring hjärtattack och se till att dom avslutar sina dagar på en rostig cresent från -47

sen hem och sätta mig med matten. fattar inte ett piss..är det nån som kan matte B och vill hjälpa mg, snälla hör av er, fick panik och slog på matte boken, kasta den på golvet och gick sen ut med hunden ist. 

nu gör jag inte mycket vettigt. kollar på freeride.se hoppas det blir lite jibb plåtningar i vinter. känner mig grymt peppad:D

nu har jag inte så mycket mer att säga, ska kolla om tvätt maskin håller..annars så får jag snabbt som fan bli tvättmaskins lagare. // JT



how much wood..

säg detta om ni kan haha fem snabba!

how much wood would a woodchuck chuck, if a woodchuck would chuck wood?

kom på en sak som stör mig å jag kan strypa en bäver, om jag hade vart duktig och plugga mer teori innan jag fyllde så jag kunnde ta det där körkortet direkt när jag fyllde. då hade jag haft bil i en månad typ pga av att far är i portugal på jobb..det stör mig så jävla mycket när jag nu fryser som en struts varje morgon jag cyklar till skolan..

men ska vi vara possitiva och glada så tycker jag att ni ska läsa linkans blogg idag. orkar inte förklarar utan läs bara, linkey.blogg.se

fattar fortfarande inget av matten, är det nån som har stora planer på att bli matte B lärare för hjälplösa idioter slå en signal tack..

en rolig grej vara att träningen idag gick bra vilketfall..känns riktigt roligt med fotboll nu. 

// JT



äckel teori

..och jag menar det. kan jag inte bara få körkortet i flingpacketet imorrn, inte för att jag äter flingor kom jag nyss på men ändå..kanske i smörasken ist? och med de nya hastigheterna kan det väll inte hända så mycket heller..när en moppe kan köra förfort, då går det för sakta. 

vad grining jag känner mig..vet inte varför. bara är så. har haft fortsatt planering till radio programmen idag på min enda lektion. gillar tisdagar btw.. går i skolan 10:05 till 12:20 en lektion,,en rolig lektion. duger för min del. men har vilketfall fått tag i en läkare jag ska göra en intervju med på fredag. sen får vi se hur det går. 

nu måste jag fortsätta med terorin så jag får den där lilla lappen nån gång. måste börja med matten också. ska plugga upp matte B nu innan jag lämnar gymnasiet har jag bestämmt mig för. sen får vi se hur det går med den saken..

MVH // JT

ny vecka..

vad är det me måndagmornar som gör att det känns som om man blivit skjuten dränk och hängd sammtidigt?

har inte gjort så mycket i helgen, lira match igår. norrhassel borta. trodde man att man sett hela världen så är det garanterat nån som glömt norrhassel. och jag förstår dom.. blev vinst vilketfall. 2-0! borde ha vart 10-0 men skitsamma, vi vann, jag fick hålla nollan. nöjd och glad!

idag vet jag inte heller om det finns så mycket att säga om. På foto skulle vi brainstorma till vår uppg, men eftersom att jag har allt klart och finito plannerat så ska bara hitta en bra dag att plåta på, det blir i slutet av veckan eller till helgen, men vilketfall gjorde det att det blev en hel del fula idol klipp på tuben. fick skratta lite.. på ljud fortsatte vi planera våra program. jag och en jävligt yr och lummig lisa gjorde en snabb statistisk undersöking om ettornas alkohol vanor,,säger bara ojoj när man läste svaren. allt var anonymt men ändå..störda svar. 

nu ska jag sova. hög tid. natt // JT

lördag var det ja..

sitter hemma nu och drygar för mig själv. var ner på stan förut och tog en fika med min mor och min bror..sen gick jag bort och hälsa på moxen som jobba..kunde inte hålla mig utan gjorde en lite tippning på fotbollen idag också. 

liverpool- man U       2
köln- B. munchen     2
newcastle- hull         1

kommer säkert gå åt helvete men det får jag ta..håll tummarna.

ikväll verkar det som om det blir att iväg och lira lite fotboll. bara man inte skadar sig innan matchen imorrn bara.

nu ska jag göra nått annat bra..// JT 

helg!!!

helgen är här..kom på vad fort veckorna går nu. helt sjukt att det redan är helg. 

helgen blir lugn..eller kanske inte, men blir inge festande vilketfall tror jag. men på söndag hade jag tänkt plåta lite på foto uppgiften. dock kom jag på sen att det var ju match kl 14 och inte kvällstid. måste lösa det på nått bra sätt..ikväll blir det bara att ta det lugnt. ligger i soffan helt väck nu. och det ska jag fortsätta med!  

min röövvv!!!!!

kom nyss hem från träningen. vart inte så mycket träning. lite lir och nöjje. nån smart sak hade stängt av plan så fick köra på konstgräs aka filten. lykades med att på nått jävligt snyggt sätt halka på bollen och landa direkt på min röv. halft förlamad nu. 

annars så har det vart bra även idag. eller dan började ju lite för tidigt. men annars så..trodde jag skulle vara på körskolan kvart över 7 imorse..det var fel!!! men satte mig med teorin ist. gick det med. sen när skolan börja imorse så börja jag med ung företagande. vi har äntligen lyckas läcka vad vårt företag ska syssla med. dock är det sekretess belagt än så läng..

sen skulle vi ha nått welcome to mp med ettorna. gick sådär. skulle vara på ett gräsfält. planen var att först skicka iväg dom på ett uppdrag att hitta lite grejjor. sen skulle vi spela brännboll. men precis när bränbollen skulle dra igång så kom en arg vaktmästare. ni får själv lista ut hur det sluta. sen på lunchen så skulle linkan och thom iväg och käka pizza..tog en funderare och besluta mig sen för att henka. dom var små, men ack så goda! svenskan gick bra det med..

sen vet jag inte så mycket mer vad jag ska skriva om dagen..eller har fått mail från en som vill köpa bilder av mig..hon fråga hur mycket jag skulle ha per bild men jag har fan inte en aning,,dock är jag rätt tom peng pung så lite cash skulle sitta fint..det löser sig!

god kväll// JT



se på fan!

..vi lever idag!

dagen har vart bra! faktiskt..skolfotot gick som alla andra gånger. jag ler mycket utom när jag behöver vilket gör att jag måste fejk le och jag är ingen skådespelare heller så jag ser ut som en rädd lite pajjas.

ril slog inte ijäl ig heller..hann inte med att ha så mycket svenska heller men ändå.. får nog fortsätta läsa några sidor till ikväll. 

hade foto idag också..skulle bara ha en kort redovisning och sen börja planera vår plåtning vi ska göra på den nya special edition uppg. men för mig som har haft olle i tre år vet att korta redovisingar blir långa. det blev det också. men skit samma jag har redan moddel och motiv och hela skiten klart. kommer nog bli fettt tror jag!!!! 


men nu måste jag läsa bok jävel helvetes fucking piss boken som jag inte fattar ett skit av. 

god natt // jt

where is my fucking brain?

igårkväll drog bror på träning på sin egna födelsedag. så mycket firande blev det inte vilket inte gjorde mycket eftersom jag har 6738246238 sidor att läsa i en jävla bok som jag fattar nada av. sen har jag även massa samhälles uppgf att skriva. så jag börja med boken. gick åt helvete. fortsatte med samhälle..gick bättre ända tills jag kom på jag glömt papper på skolan. 
återvände till helvetes boken. fattar fortfarande inte. mor kommer och frågar om jag vill hänga med på hundlöpning och plåta där. inte allt för svår fråga då. drar dit och plåtar. gick bra. var folk som kom fram och ville köpa bilder av mig. mycket roligt tycker jag:) kom hme och börja redigera lite direkt. var så slut i mitt huvud så jag ville bara dränka en fluga och dansa mackarena. dansa i säng ist. sommna som en stock. men jag hade fortfarande inte läst den där jävla boken. vilket gör att jag kommer ha en sur ril idag på svenskan. 

skolfotografering idag också. får gå som det går..ska man göra tll sig eller försöka vara seriös? är ju trots allt sista skolfotot i min historia!

men nu måste jag dra om jag ska hinna till skolan. ha det!  // JT

hahaha polska idol is the shit!

haha jag menar det! hahaha kolla för fan:D håller på och dö:D

http://www.youtube.com/watch?v=KWP0xLkmS0g

grattis bror:D

ligger i sängen på min härliga mac.

tro inte att jag fick mycket sovmorgon idag eller. har ju nån bror som måste envisas med att fyll år precis idag men grattis till han ändå.

sen när allt lugna ner sig och jag fundera på att lägga mig igen så var det en hund som vill ut och gå istället. men nu är det lugnt vilket fall. dock måste jag snart gå och dusha så man luktar frääääacht!

GOD MORGON! // JT

helgen, oj oj oj..

helgen var inte så dramatisk som det låter. men det får er lite mer på alerten..

i fredags gick jag i skolan som vanligt..inge konstigheter där. på kvällen drog jag till söders egna crack pundare och maffia boss poppe S. även lill snortarn sofia var där. dom skratta nå jävulskt åt mig när jag skulle för första gången försöka äga på nintendo wii..det gick sådär med andra ord.

på lördag väcktes jag av min fina alarm signal där gunvald larsson hetsar sönder. dåligt pepp man blir av den på morgon.
men när jag stängde av den och kom på att jag skulle iväg och dömma blev jag mindre pepp. men men..bara att släpa sig upp och dömma. gick sådär..duger. sen blev det en helspäckad kväll. först var det middag med hela släckten. min bror hade en tidigare födelsedags middag, han fyller förövrigt imorrn tisdag, så säg grattis till han då! det är en order!

sen blev det lite party hos amanda. herr nordin och jag satte öl på kylning och sen slank dom ner den ena efter den andra!

när vi blev till räkligt dans glada drog vi in till staden och mådde gott! slutade med aqtt vi hamna på bk. och den kvällen kan man sammanfatta med en mening! JAG DANSAR ALDRIG NYKTER!

på söndagen när jag vakna så mådde väll jag sneppet sämre än vad jag gjorde kvällen innan. men härdade ut ändå..om söndagen finns inte så mycket att säga..tog det sakta men säkert.

idag har jag slitit hårt i skolan. eller var på sjukan också. dom säger att det håller på läka i örat på mig nu.. vilket känns bra. men palla inte skriva nå mer nu. nu blir det en dubbel macka och sen nått jävligt lugnt som tv tex

hade// JT

kardish!

så var man hemma i lugn och ro igen.

imorse hade jag uf igen för andra gången. brainstorma lita så vi utvekla våra ider yterligare. sen finns det inte så mycket mer att säga om skol dagen. jag är inge större fan av dikter men skit samma. är klar med det nu!

efter skolan blev det lite stan en snabbis med sofia och poppe. hade tänkt att åka hem men eftersom sofia böna och bad så mycket att jag skulle följa med dom på stan så gjorde jag det då..haha nää skojja bara men blev stan vilket fall..
sen hem och käka lite. drog till träning för första gången på ett bra tag. örat är väll sådär nu. men tror itne det blev sämmre efter träningen vilketfall, är väll som det var tidigare.  kuben fältet var förövrigt en rugby plan efter allt regn igår. blev riktig intressant fotboll..

nu ska jag göra nått ätbart. sitter och funderar starkt på varm macka med extra ost extra skinka med tre våningar. tror ni det kan vara nått? tror jag! imorrn ska jag på körskolan 07:15 och sen sjukhuset 09:00. detta ska jag hinna med innan skolan 10:05. får se hur det går. hinner säkert skita sig vilket fall..ha det// JT

dikter!

sitter och lyssnar på dikter nu på svenskan. vilken tortyr!

en dag som en annan dag.

idag har jag inte gjort mycket vettigt. låg jävligt länge i sängen imorrse för det var så varmt och skönt så jag fick stressa lite till skolan men det gick bra ändå. sen hade jag foto. men ska jag vara ärlig gjorde jag inte så mycket där heller. jag ock agnes var ut och plåta lite men hade gjort klart det mesta redan.

efter lunchen blev det lite svenska. skulle sätta oss och börja läsa vår skit bok men blev inte mycket av den saken.

trodde jag skulle få gå i till navet men se på fan vem som hämta mig då. ingen mindre än herr nordin for hem till mig. dryga lite innan han nyligen bestämde sig för att dumpa mig.. det är väll ungefär vad som har hänt idag. mitt öra har helt plötsligt börja göra ont igen efter att dom grävde och hade sig där igår..eller så sitter det bara i huvet för att man vet att det är pajj där..nån dera.

men om inte jag ska få torka upp en massa hund piss så måste jag ut och gå nu. ha det bra. // JT

och det regnar..

idag är en..annorlunda dag.

jag ska ta den från början så alla förstår komiken i mitt dagliga kaos! eller föresten jag böejar redan igår kväll. satt och kollade på csi igår kväll. helt plötsligt ringer det på min mobil!!!! kan ni förstå vilken grej. nää skojja bara. det var ett nr jag inte kännde igen men det var ett 08-nr. 08 går till stockholm för dom som inte visste det. jag svara och då var det bajjen speedway som jag gjorde lite jobb för som ville ha mig som fotograf ikväll. dock gick ju inte det så bra men fan ändå! dom ringer till mig nu! framsteg i karriären! blev rätt glad av det faktsikt. sen en sak till som hände i sommar när jag hade denna blogg åt sidan. fick mail av dom då. dom använde en av mina bilder till omslaget av ett av deras match program! rätt roligt tycker jag:D

men imorrse nu. fick hets på mitt döv öra och klev upp tidigt för att ringa vårdcentralen imorse. fick tid där när halv 11 och jag började 10 så tänkte att - ähh jag kommer lite senare då. skicka sms till mor om detta. hon ringer mig och frågar om jag har pengar till det. nej! hade inte tänkt på att man måste pröjjsa när man blir 18. hon kommer och hämtar mig och kör mig till skönsberg. tar ut pengar där och sen går jag till vårdcentralen.  men var där typ en halv timme innan. kommer på att jag skulle ha haft cykeln så jag kan dra till skolan fort. drar ett löp hem igen hemtar cykeln och sen till vårdcentralen igen. när jag kommer dit märker jag att jag inte ens behöver pröjjs. så allt var onödigt. men skit samma. får nån förvirrad polack. hon kan inte svenska och sitter och mumlar för sig själv. sen drar hon tag i örat på mig och kollar. jag har tydligen hål i trummhinnan vilket jag inte ens visste att man kunde få. sen fortsätter hon mumla för sig själv tar upp luren och börjar bråka med nån på sjukhuset sen ger hon mig en remis dit halv ett. hinner inte till skolan då eller!! så ringer poppe och snackar med han och drar sen till sjukan. dom drar och har sig i örat. allt var bara kaos. fatta inge, två läkare sitter och snackar en massa medecin termer som jag fattar nada av! tillslut ger hon mig recept på nån salva och jag går till apoteket. då är det kaos där också. datorn har lagt ner och fulllt av kärringar som klagar och mitt i allt kommer en gubbe och måste sätta sig bredvid mig. okej tänker jag, men sen tar han fram tugggummi. och han SMACKAR som bara den. tror ni det räcker där. nej han börjar stöna också! vilken jävla dag! sen får jag till slut åka hem. i protest mot denna dag värmer jag en påse bullar och drar ett stort glas mjölk och på med en film! bästa jag gjort idag. nu blir det nog en film till.

får se om jag drar nå mer inlägg i ikväll. på återseende// JT

herr dr..

herr doktor har vart snäll och gett mig tid för mitt döv öra. får se hur det slutar. detta gör vilketfall att jag missar den första timmen av ljud.

annars är det en rätt soft dag. skulle ha börjat 10 och sluta 12:30. det är min smak. efter det för jag se vad som händer. beroende på vad dr säger så kanske det blir träning ikväll. men vädret är ju dock inge lockande. säger som jag säger om allt annat i mitt liv. det får gå som det går! // JT

fattar inte..

nån smart person ska ha sagt att vara fotbolls supporter är som att vara tillsammans med en kvinna som bedrar en stup i kvarten! och det är fan sant! fattar inte bajjen?? nu ska jag sova innan jag blir för less på piss fan matchen! godnatt! // JT

också skola igen..

idag tog det roliga med att träffa alla klass kompisar efter sommaren slut..nu är det bara till att jobba igen. inte för att jag tycker illa om min skola men bara att börja slita igen. dock har jag vart jävligt dryg idag. har en möjlig anledning. var trött igårkväll och skulle gå och lägga mig i tid. gjorde jag det? ja.. men dock slog jag ju på tv också och märkte att det var spider man 2. det måste man ju se! eller hur? slutade halv ett.. tidig kväll var det ja..

på ljud hade vi grov planering. var mest bara att sitta och lyssna. men för den som inte har blivit utsatt för det så kan det vara jobbigt också. sen blev det foto. vara en massa kom igång övningingar som inte var alltför svåra.

efter det blev det samhälle. jag var inte alltför närvarande utan hade redan dragit slut på all min överskotts energi då men en eftersom jag hamna i samma grupp som en effektiv agnes så gick även det kanon. sen drog jag fort som fan hem. och från att jag kom hem till nu har jag hunnit med två lång promenader med hunden och ätit middag. övrig tid har spenderats i soffan dit jag även ska bege mig nu. trevlig kväll! // JT


RSS 2.0