vad säger man?

Fv menige Jönsson, menige Thoresson  Vice korpral Siljebrand och Vice korpral Englund


Som sagt är jag hemma nu, gillar att vara hemma. gillar lumpen och livet i hans majestät konungens tjänst också. jag passar in i det. Har märkt att jag är olika personer när jag är hemma och i lumpen. Inte så farligt som det låter. Men man måste vara det. Innan inryck så gick hela mitt liv ut på en väldigt enkel livsstrategi. Det löser sig. man vet aldrig när eller hur men allt löser sig och så kan man försöka ta tag i problemet. I lumpen håller inte det. hur trött man är så måste man fixa allt möjligt när man får order om det. annars skiter sig nästa order man får 2 minuter efter. Självklart är alla olika duktiga på det, personligen tycker jag inte jag är sämst på det men det finns ju dom som är bättre. Men när jag kommer hem så är det samma som förut, om inte värre. vill inte ha folk som bestämmer massa över mig även om det är bra för att jag ska komma någonstans.  Men jag kommer tillbaka till att ALLT LÖSER SIG ALLTID PÅ NÅTT SÄTT!
Det är mycket svammel nu men jag är hemma på långledigt som sagt och då är det skönt att svamla av sig en massa. Jag pratar med Linn om att bloggar är inte till för att läsas nu utan är dagbok man skriver för att läsas igen om ett år. Allt svammel idag kanske då verkar vettigt vem vet? eller så läser jag och tänker fan vilken sopa, hur ville folk umgås med mig? vem vet? 
undrar du vad poängen med detta inlägg är? sorry to break your heart men det finns ingen..

.

"If you tell people where to go, but not how to get there, you'll be amazed at the results." 
General George S Patton

Im home for x mas santa!

Im home for x mas santa!
har snart gjort halva min värnplikt och jag älskare, älskar att det  bara är ett halvår kvar, älskar lumpen och jag älskar mycket nu ska ni veta. något mer kommer senare. Promis!

RSS 2.0