Bal ikväll:)

just det! bal ikväll.. Bal för mig är att först sitta i massa timmar, äta nån gourmemat man inte blir mätt på, alltid be om ursäkt när man ska på muggen, äta med vett och etikett. Därefter ska man upp och dansa styrdans och vara elegant. 

för det första: jag vill ha husmanskost och gärna mycket så man blir mätt. jag vill pissa när är pissnödig, min höger fot vet inte ens om att det existerar en vänsterfot, så hur ska man kunna dansa? och vett och etikett delen går jag inte ens in på..då är frågan vad fan gör jag där?  joo jag ska ha jävligt trevligt ikväll. vara med mina vänner och må gott! Det ni!

önska mig lycka till!

Mösspåtagning för fan!

Igår firade vi då att det bara var ca 2 veckor kvar till THE DAY! 
Var hur grymt som helst. Var först på skolan och fixa som fan. Men sen blev det Big things. Efter lite om och men så kom jag och likan till denice vid 4 typ. Sprätta första ölen och sen var det igång. Folk som befann sig på den otroliga mysiga tillställning var Davve, Poppe, Linkan, Micke, Linn, Hanna, Alice och självklart Denice också. Även lill norsken Thom kom dit och såg hur det gick till på en lyckad mösspåtagnings fest. Stads var även det trevligt. Kom hem vid kvart i tre typ.

Imorse så var det skola vid halv 9. Bakis på skolan är ett litet äventyr det med. Haha

Nu ikväll har jag vart med Henke. TItta på Bajen-gnaget. 
Varför kan ni inte göra en 18 åring i sundsvall glad och vinna?

Nu ska jag skriva lite projekt rapport tills imorrn. Deadline imorrn och bajs mycket att göra. Var det otippat? nej men skitsamma..trots allt så löser det sig ju. hahah Har man använt den tanken för många gånger?

Dagens motto blir, DET LÖSER SIG: 


Vilket företag kommer ni från då?

Skulle till skolan tidigt imorse. Därför skulle jag hämta linkan så vi skulle lyckas med det. När jag kom till han sov han. Haha pigg kille. Men tog oss till skolan ändå. Har vart och gjort en intervju med Martin Nissar på Försäkrings kassan. Fetaste security. När jag och link kom sa vi att vi skulle träffa Marin, fick brickor med nr och allt möjligt. Sen fråga dom vilketföretag vi kom ifrån. Lite småroligt på morgontimmarna tycker jag. 

Nu sitter Carro bredvid mig och ser sådär söt ut. 

säger du det så!

Dagen började med Allsång med Linn på skolan och avslutades med allsång med Mox på ego. Inte helt fel eller.
Där emellan har jag hunnit med lite av varje. Fixade på skolan idag med montern. Imorrn Ska jag och Link förhoppningsvis skicka iväg våran bok på tryck, och även hinna göra sista intervjun. Planering var det ja. Allt detta ska vi göra innan halv 1 också för då ska vi på Mösspåtagnig. Kommer bli AWSOME!

Fick brev idag också. Från Försvars makten. Blir alltid lite pepp när jag får brev från dom. Tror det kommer bli bra. Är inte långt kvar nu. Men sammtidigt har mitt liv alltid varit i lilla sketna Sundsvall också. Erkänn att ni kommer sakna mig lite vilketfall? haha

Nu ska jag göra nått annat vettigt. Vad får gudarna avgöra.  

walking on the moon

nu är jag här och busar igen, jag borde heta lurefix. eller något.. imorgon ska i alla fall jag och thore måla montrar, tror jag ska måla lite på thore också, en vit näsa vore nog rätt fint. eller värsta skägget. något roligt har jag tänkt hitta på.
nu ropar min kudde på mig (även fast jag redan ligger på den, men aaaa)
sleep tight!
/linn

tack Linn!..igen

Återigen dags att tack linn för en ny design på denna blogg. Tack Linn! du är bäst


 

lärju inte!


Måndag morgon!

Imorse var jag död, ända till jag dushade. Blev kalas pigg då. 

Kom på skolan. internet var dött. kunde inte kolla mailen och datorerna var super sega. blev påmind om allt vi måste fixa innan denna vecka är slut. Blev stressad, inget funka, jag blev frustrerad. Då slår en två på umbrella med Rihanna och följer upp med kung fu fighting. Dryg början på veckan. Men det tog sig. Övade lite på dansen till guldtrofen sen också. Kommer bli fett. Var på skolan till fem typ. Drog sen direkt och träffa Henke.

Här är jag nu, sliten och i stort behov av en dusch. Kanske den piggar upp mig?

:P

JT and Mox for president!

":P" symbols to the world! 

For the world, for the galaxy, for humanity!

I see friends shaking hands

kan inte få nog av den låten. 

Min söndag har vart..faktiskt bra. till slut. blev väckt imorse och då var det dags att kliva upp och måla på taket. Som den spindelman jag är gick det bra tillslut. Nu på kvällen kom Mox och "våldgästa" fixa det sista medans han gnällde på mitt hantverk men vet att han är stolt över mig. Sen drog vi på en liten biltur. Sjung lite akon och jaa..det är min söndag. Inte mycket för världen men den duger för en enkel man som mig. Imorrn blir det till att karate jobba. haha får se hur det går. 

där ser man..

blir att jag inte uppdaterar så mycket på helger. vet inte varför? sitter inte så mycket vid datorn då. 
orkar inte sammanfatta allt. blir så långt inlägg då som ingen orkar läsa ändå. så tar bara gårkvällen istället.

var en riktigt rolig kväll. var hos poppe och grilla lite. lira lite kubb och vollyboll. På röda mattan in gick folk som Linn, Denice, Mox, Mathilda, Carro, Linkan, Micke, Davve, Amanda och självklart vår egna Poppe. 

Nu ska jag ut och fixa en massa ute på gården. Mor har fått panik över MIN student nu och tycker det är en massa saker som måste fixas innan. Jag fattar inte varför och jag skiter faktiskt helt i vad det är för blommer i rabatten och inte och om det är maskroser på gården. Försökte ta den diskutionen med henne men kom på sen att det bara var enklare att gräva istället. 

Kl 16:00 på tv 4. Matchen jag egentligen skulle se live! Halmstad-Bajen. Lär ju se den. 




bög

linkan är bög

gah

haha är lika spännande varje gång man läser sin egna blogg. Man vet aldrig vad som har hänt där. Lite skojjsigt tycker jag:)

jobbade på rätt hyffsat på skolan idag. Linkan slet som fan med Bok programmet vi har fixa. själv fixa jag och trixa med lite små saker här och där. 

efter skolan har jag slipat på utemöbeln. Nu återstår bara att måla den också. Kommer ju bli en och annan härlig stund där till sommaren hoppas jag. Slet på med slipandet och lyckades hinna gymma med Moxen också. Har planer på att kötta sönder nu innan kortet går ut. Får se om det blir så. Sen är det bara att börja jobba med kondisen. 

Imorrn känner jag på mig kommer bli en bra dag. Visst känns det bra när man har den känslan? :D


müs

Puss och kram och tack till thore min lovvaH för att du kom och ruffsade mig i håret förut, det tycktes om!

/linn

än en dag gryr solen mot din bleka skuldra

lite kul det här. Inte ens jag vet när det kommer ett nytt inlägg. haha

Men jag hade seriöst tänkt och dra ner på Ego imorse och morgon träna innan skolan. Dock vakna jag för en kvart sen. Shit happens. Nu ska man till skolan och karate jobba..Men först alltid en dush inte lukta usch stå högt i kurs!

omg wtf

sexytime eller?
läju.





/linn m. flickvän

barapppaba!

Kom nyss hem från att vart och träffa min lilla Henke. Går inte att inte skratta när man är med han. 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tror jag ska se lite remember the titans med lille bror. Han vet inte om det än men det löser sig. I övrigt har det vart en rätt bra dag. Ska inte klaga. 

Imorgon har jag och Linkan massor att göra. vi var lite seg med att komma igång imorse. Men ni kan ju fethajja att fotosalen lär fyllas av detta underbara. Godkväll. 



Projekt 09 FFS!!

Sitter i fotosalen och jobbar för fullt. Vi måste speeda på lite nu tror jag,  Är bara jag Linkan och davve kvar vilket betyder att vi får spela hur mycket musik vi vill. Lite Cidiniho&Docka är inte helt fel eller!  Kan sätta en femma på jag kommer vara full till den i sommar. Nån som sätter emot?

var hälsad sköna morgon!

God morgon. 

visst känns det proffsigt att ha en gäst bloggare? tycker det ja!
Har nyss vart och fixa det sista för mitt samhälles betyg. Nu är skiten över.

Nu börjar en underbart spännande dag............

BOOM

Tänkte att jag skulle skriva lite mer, hjälpa thore att hålla bloggen varm. Bus.
Idag har jag mått som jag förtjänar. Elefanterna har bokstavligt talat hoppat på mitt lilla huvud, dunk dunk. Dom borde ha hoppat på någon tycker jag.

Imorgon är det skola och det gillar vi inte det minsta. Tänkte att thore skulle få vara sådär snäll och bra och ge mig massage så jag klarar av dagen, bara han inte får skäll av Olle igen.

Har inte sådär jättemycket att skriva nu, eller jo, måste ju nämna hur mycket jag kommer sakna thore när han ska lumpa sig.

PEACE
linn

Im a man without conviction..

...karma karma karma camelon..rätt skön låt faktiskt..inte alls så tokig. Och då undrar ni vart har jag hört den då. jo det kan jag tala om för er. Var med mox ikväll. visste inte riktigt vad vi skulle göra så vi ringde Linn, vad annars liksom?

Hon var med Houman och dom kröka lite. Men det vissade sig också att hennes låtsas pappa är en jävel på partja. Dom körde lite Singstar och efter att inte varit allt för svårt övertalad blev även jag utklassad av dom. Fattar inte varför jag utsätter mig själv för det där varje gång?. Dushen är min scen!

Skjussade ut dom till njurunda. Houman fick dock åka med tillbaka till stan efter en liten incident. haha

Nu lär det ju bli att sova lite. 

Eller grattis Norge föresten. Lyckades se de 15 sista minuterna så jag vet att Norge vann. Och ni säger att man inte kan göra allt på en kväll? 

ohhh vilken härlig dag!

sitter hemma nu och diggar mannen myten legenden Magnus Uggla. Ska snart skjussa ner brorsan på ego. Han tror han kan bli biff och spöa mig. Sen ska jag träffa min bättre hälft mox så får vi se vad vi kan hitta på för SKOJJZZZZZZZ. 

Asså borde Uggla få nobelpris eller vadå? 

Pripps Blå

Har nyss vart och hämta ut en spelvinst på hela 60 riksdaler. Tack svenska spel för det.

Ni vet Pripps Blå reklamen. Är ett gäng som är ute och åker båt och så lägger dom en back med öl i vattnet på kylning och och så sitter dom och grillar och spelar gitarr och sjunger och mår gott och så spelar dom Ted Gärdestd i bakgrunden. . Blir alltid så glad när jag ser den reklamen. Lite så här sommarglad. Så känner jag mig ikväll. Vet inte varför men det känns bra! Vem vill dricka Pripps och grilla med mig i sommar?   

Var fan är du?

Har kommit fram till att söka folk är min livsuppgift. Har äntligen fått kontakt med Kalla. Vi är homies nu. Ska snart fråga om hon vill gå med mig på balen. 

Dock finns det ju andra som inte är lika glada att bli mail bombad. Men hoppas få tag på dom med snart. 

För den som undra hur det gick att ta sig till skolan i tid imorse så gick det åt helvete och kom strax efter 10 idag igen. Är bara att inse att världen är emot mig på morgonen..Haha

Dags att fortsätta jobba innan linkan slår mig. Jag lever under konstant hot. 

Tack Linn!





Vill tacka Linn för den nya snygga konstruktionen på bloggen. Sa bara att jag ville ha en glad blogg och detta blev resultatet. Och det lilla bonus inlägget hade jag räcknat med faktiskt. Börjar känna dig vid det här laget. haha

Undra om det är dags för en dusch nu? ska vara på skolan om 24 minuter så kanske är dags? lär ju komma mer under dagen i min stora comeback swing. På återseende!

thorebanan

thorebanan thorebanan thorebanan thorebanan thorebanan thorebana'aan!

inte ett av dina bäst val att ge mig ditt lösenord thore
nu kan jag bryta mig in och våldta din blogg när jag känner för det
hehue.
jag vet att du älskar mig.


(och nej alla läsare, thore kommer inte ens tänka tanken att byta lösenord)

en kväll med lillebror

Kom hem från skolan vid halv 5. Imorrn ska jag och link göra ett nytt försök att komma i tid till skolan. Grisjobba lär det ju bli.

har jobba ikväll också. Mellan halv sex och åtta träffade jag min lilla henke gubbe som jag är ledsagare till. Spelade innebandy och vi vann faktiskt. Rycktas nytt kontrakt med fritid för alla!

sen drog jag och lira lite basket med lillebror. spöa skiten ur han. Är man den äldra i syskonskaran så är det en av dom stora meningarna med livet. Att få spöa dom yngre i sport. Njuter lika mycket varje gång. 

Nu ska jag se lite av min nya favorit bög serie one tree hill. Den är overklig, den är lite larvig. MEN FAN SÅ BRA! 

Comeback?

Nu är det fan dags! efter djup meditation i indusdalen är det nu dags att göra blogg comeback. Vad som varit orkar jag inte sammafatta utan vi tar vad som kommer istället. hälsa mig välkommen tillbaka!




RSS 2.0