dobbi dobbi dobbi!

god kväll gott folk. 4 inlägg igår och skriver första nu idag. underligt liv..

har hänt rätt mycket idag. imorse var jag jävligt seg. men far kom förbi med en ny bil vi ev ska köpa, eller är ju leasing och då hyr man väll. har inte en aning om hur detta fungerar. men vilketfall så blev det punka. på lånebilen! haha händer sånt. och vem tror ni fick byta den då? säger inget utan ni får grubbla på det.

sen drog jag ner på köris och plugga lite teori. drygt! vill ha körkort nu!

när jag kom hem fippla jag med lite allt möjligt. skulle vara hemma och ta det lugnt men ack ack.
drog ner och mötte upp anton, dennis, johanna och några till på bite line och skulle kolla på hockeyn. och matchen behöver jag inte snacka så mycket om. säger bara uppryktnig timrå!

sen blev det bowling gick sådär. kung i början. sen hade jag en svaka. för att sammanfatta det så utnytja jag kanterna lite för mycket. men tog mig samman till andra halvlek och styrde upp spelet lite mer centralt men hade inte mycket för det. förlusten var ett faktum. och inte nog med det! den som säger att man inte kan spräcka ett par brallor när man bowlar ljuger. det går! 



det är en dålig bild jag vet. men har inte 8.1 mp kamera i mobilen.
men hade en trevlig kväll ändå:)

imorrn blir det till farmor och farfar. ska hjälpa farfar byta däck på bilen. och sen kommer jag väll bli lönnfet av farmors underbara mat! men den smällen får jag ta!

trevlig kväll// JT

detta blir mitt fjärde inlägg idag!

jaa det blir det och vad har jag skrivit om? inge vettigt, men sammtidigt har jag kännt mig lite ovettig också så det går väll jämt ut:P

sitter och ser på scrubs och fick höra en grejj som jag kännde måste upp på bloggen. 


JD: men du sa ju till jordan..

dr cox: det var en lögn men är man i ett förhållande så kallas det kommunikation! 

det ni! är därför jag är singel. jag är alldeles för dålig på att kommunicera i ett förhållande.  haha

det snöar!

jag lovar:D hur nice som helst:D blir som ett litet barn igen:D

brorsan talar ut!

haha bror råkade ut för en rolig grejj igår. bil crasher kan hända alla! haha

läs om det på http://thorezzon.blogg.se/2008/october/hrm-har-ni-trimmat.html

horoskop enligt 1000 apor!

mina tidigare horoskop från 1000apor har inte vart så hemska..dom har typ gått ut på att jag ska dö. 
nu tyckte jag dock att jag hade det lite värre den här veckan..

LEJON:

Den här veckan är härlig. Du träffar kärleken i ditt liv. Ni tar det i “baby steps”. Ses och dricker ett glas vin, och såna saker. Ser på någon film tillsammans. Börjar hålla hand. Kysser varandra. Först efter en vecka har ni sex. Det är härligt och varmt och ömt och vackert. Du älskar den här personen och när ni ligger i sängen och röker en cigarett så tittar ni djupt in i varandras ögon och du lovar dig själv där och då: Ingen ska få stå i vägen för din kärlek till den här personen. För en sak vet du. Det här är på riktigt. Du och din pappa kommer att älska varandra livet ut.

haha störda jävlar!

...

har precis dushat. ikväll bär det av till myckeläng och titta på hockey och ta en och annan öl med anton. ska bli grymt.


är det nån som är grym på matte och känner att dom vill hjälpa en i nöd? fattar ingenting av skiten!


hörs!

boli boli!

idag var dagen! dagen det var en måndag!

har vart helt crazy hela dan. som om jag vore full? vad är det med mig? haha

imorse så klev jag upp. herr nordin kom och åt frukost hos mig. diskutera och mådde gott.

jag skulle vara duktig och försöka plugga lite matte B. måste klara den kursen men frågan är bara hur? fattade inget ifjol och fattar inget nu..

drog mig till bosvedjan med kameran ist. skulle plåta på en railsession med linkan. gick sådär. mycket problem ledde till att det blev gärde istället. men det fick duga. efter mycket om och men drog resten tillbaka till den först tänkta platsen i bosvedjan. men när jag kom dit så märkte jag att tiden bar iväg och det skulle bli för mörkt innan vi kunde köra igen. så jag drog hem ist:) tyckte min insatts vid kameran var sådär. fick ingen feting. kunde ha gått bättre. men ska plåta jibbing
denna sessong så ska var grym i slutet så den den så det så;) haha

        




sen kom anton och joanna förbi hemma. men anton drog dock rättsnart. så jag och joanna blev själv.
haft en riktig trevlig kväll:) rasse och sjödin kom förbi med monster slukar chevan också!

det var nog allt? haha

T9..suck

haha för det första är jag tillbaka i stan nu igen..har vart en blandad helg. inte helt urusel faktiskt. slitit mycket men men.

smsade med min goda vän bea då T9 funktionene svek mig.

skulle skriva: men vad duktig du är då!:P

det blev:

men vad fuktig du är då!:P

kan tolkas på många olika sätt:)

suck..

drar till stugan över helgen. dvs inga inlägg förs på söndag..sug på den ni ! 

ny blogg!




issa har skapat en ny blogg!

iss.webblogg.se

en sån dag..

slutade vid 10:10 imorse. hade UF på morgonen. jag och linkan slet hårt må jag säga. sen fortsatte vi fixa en massa, jag drog på biblan och lånade en biografi till svenskan också. blev legenden PELE jag ska läsa om!


orkar inte skriva så mycket mer..tar allt imorrn ist:P haha

blev han misshandlad eller blev han smichhandlad?

http://www.youtube.com/watch?v=Vv42HCOljww&feature=related 

hahah

pajjas!

haha hur många var det som gissa på att han på olearys skulle skjuta upp allt?

ni hade rätt vilketfall. han skulle höra av sig om tid under förmiddagen. 16:07 fick jag sms av han att vi måste skjuta upp det igen..ett ord! PAJJAS!

haft mössprovning idag också..inte så lätt alla gånger och välja vart det ska vara tyg, blått orange eller nått annat?

kardisch!

normal guys?
tidigare så har jag inte vart så seriös med denna blogg. aldrig nå bilder  och skit ful. en av anledningarna till att det inte vart nå bilder är att jag aldrig utforskat riktigt utan vetat vart jag skriver och vart jag publicerar. men så igår så visa amanda mig. och tänka sig. här kommer den första bilden på min blogg..det ni!


har inte så mycket att berätta idag, eller jag och linn sände radio. helt klart godkännt med tanke på att vi tappa en lektion igår. skulle stanna kvar på skolan och fixa en massa idag. en massa blev att ringa ett samtal till olearys snubben. han skulle ringa upp mig vilket han fortfaranade inte gjort..men sen blev det en massa crap talk med linkan och poppe ist..

nu har jag med hjälp av sms snacka lite med olearys killen igen men det går segt. men orkar snart pallar vi inge mer. vi hr har ringt och skicka sms. nu får det bli hans problem..

är döö pepp för det här med uf. sitter och funderar på att det skulle vara jävligt coolt att ha en hemsida också..men linkan pallar inte göra en och det kostar pengar också. jag kan inte göra en och det kostar fortfarande pengar. så är det inte nån som vet en bra gratis hemsida där det inte syns så mycket att det är en gratis hemsida..jag snackar alltså inte om nån blogg eller liknande..förslag uppskattas:)

// JT

horoskop enligt 1000 apor!

haha denna underbara sida!

LEJON: 
Det där födelsemärket du har på ryggen, har inte det blivit lite större på senaste tiden? Visst har det blivit det? Det ser ut att rodna lite, det där märket? Kanske dags att kolla upp det. Det är förmodligen ingenting, säkert inte. Men kanske lika bra att kontrollera. Man kan aldrig vara för säker. Särskilt med tanke på att merkurius bana mot månen spår att du inom bara månader kommer att genomgå omfattande cellgiftsbehandlingar.

kolla ditt horoskop du med;) www.1000apor.se


trött, men fortfarande intressant dag

intressant dag. har vart trött hela dagen men ändå. imorse var jag på teater/musikal med skolan. vet inte vad jag ska säga om den. haha den var..speciell? haha

när vi skulle tillbaka så åkte vi med davve. först av allt så satt vi 6 pers i en liten honda civic. inte alla som visste att det gick.
sen så hitta vi inge parkering. åkte runt en massa och leta gratis parkering. Tågstation! kom davve på, åkte dit och hitta tillslut en förhyrd plats. skulle gena för att komma tillbaka till skolan. hitta nån stig och sen smak! ner för en brant backe, hoppa 2 meter ner för att ta sig under via dukten. lyckas undvika från att bli påkörd..traskar vidare och kryper igenom ett trasigt staket. sen märker man när man tittar upp. ojjfan! vi är på järnvägen. skrattar lite åt det sen hör man, "ding ding ding ding" tar en dunder löpning ca 100 meter och kommer precis förbi bommarna innan dom stängs.
och nu vem fan har sagt att det aldrig är spännande i sundsvall?

sen hade vi hål timme för olle, min lärare var sjuk. så jag och linkan satte oss och fixa lite med uf. gick väll lite bättre för linkan som gjorde klart vår logga än för mig som börja skriva vår affärsplan. drygt!! men det ska väll ta sig det med tillslut.

avsluta dagen med samhälle. var så jävulskt trött då men palla mig ändå till kör skola och nötte lite teori. det ni!

// JT


hmm..

ni vet när det inte blir riktigt som man tänkt sig..så blev det idag. snapshot skulle ju göra sitt första jobb idag. jag och linkan skulle ses halv 4 för att börja rigga upp allt. kl 10:06 ringer "kunden" till mig och frågar om vi kan ta det en annan gång för han hade "förhinder" pajjas säger vi åt han. vi hade ju fixat blixtar och allt. 

men vi skulle göra det nån kväll nu i veckan ist. får se hur det går. 

är det nån som behöver fotografer föresten? hör av er:D vi plåtar det mesta:D. vi har ju inriktning sport men är nog inte allt för svår att övertala heller..så är du en snygg 25 år, modell med plast tuttar och ska skicka in bilder till moore. hör av er:P har till och med skapat en mail nu;)

[email protected] 

men kom på det att linkan har ju redan brud så kanske blir jag som får göra den plåtningen själv:D

gårkvällen var rolig. hade först avslutning på olearys med laget. mådde gott och tog en bira. drog sen vidare till bitline. där satt norda och hans bror, samt en galen engelsman. tog en till bärs där. mådde lite mer gott. sen blev det att lämna härskapet. hem käkade lite. för att sen träffa dom igen på daltons. hade riktigt kul. träffa min gammla simtränare. den snälla av dom! han var dyng men jag klaga inte. han bjöd mig ju på bärs:D men tog bara två då..och smaka en del också iofs men ändå, tog bara två för jag ville vara proffsig när vi skulle plåta idag..men såg hur det blev med det. skulle ha supit skallen av mig jag med som resten. haha men är ju inte sådär jätte tät heller så det gjorde sig kanske självt.

men nu har jag vart trött hela dan. så tror fan jag ska sova nu. hur skönt skulle inte det var? tror fan jag ska testa!

provsmakning!

har inge vettigt för mig..sitter och små snackar med farsan men han ser en film samtidigt och verkar just nu se mig som pain in the as. så jag tänkte skriva och berätta vilka öl kunskaper jag har!

sagres lager 5%

en mycket ljus fruktig öl. sommar öl skulle jag vilja säga. påminner mycket om den mexicanska "corona". sätt den på en glas flaska. och sen den flaskan i händerna på en svensk sommar trubadur en sommarnatt runt en brasa och man skulle ha en omedelbar kärlek. smaken är mycket mild och alkoholsmaken är knappt befintlig.

betyg 3.5 / 5

haha vilken rappa kalja..kan inte så mycket mer om öl än att om den är god så dricker man och är den inte det så dricker man inte.

föresten! om nån ser poppe, kolla på potten. den skulle fixas till idag men har inte sett nått. medela mig så jag vet!

fader skapare är hemma!

..efter 6 veckor i en portugisik fabrik är han nu hemma igen. detta gjorde mig mycket glad! sen när han kommer hem räcker han fram en påse till mig. och vad tror ni han köpt till mig då!? ett sex pack portugisik öl. skratta så jag trodde jag skulle vika mig dubbel. till saken hör det att han skratta så han vek sig dubbel när jag räckte fram ett sex pack turkist öl när jag kom hem därifrån för några månader sen..jag ska prov smaka en burk nu tror jag! 

sen idag så har jag inte så mycket att säga om ordinarie skoldagen. linkan och jag stanna kvar och jobba med uf..ligger ju några veckor efter alla andra. vi har jobb på söndag också men inget företag. lysande sickan!
satt i ett kris mötte med lotta också om litet problem som vi hoppas ska lösas på måndag. får se hur det blir med den saken..
 
och har hittat ett namn också..var linkan som lyckades med hjälp av en polare till han att knäcka det stora problemet. 
ni som brukar läsa här kan ge er själv ett slag på axeln..hårt! inte ett ända förslag! 
men nu spelar det ingen roll för namnet blev Snapshot UF..fast jag tycker bättre om buffalo Bild;) haha
vi eller mest linkan men jag läste noga över axeln på han när han skrev ett mail till kristoffer lönnå och hoppas att han kan bli vår rådgivare. hoppas!!

men nu ska jag dricka bärs! så det så!!

namn?!

skol dagen har vart lysande..remember uf lades ner innan vi ens öppna. och uppstod gjorde nu en skiss på ett företag som ska syssla med fotografering. två könsförvirrade killar ska bära detta på sina axlar..men inget namn har vi! hjälp till ! 

jag föreslog buffalo bild ist för buffalo bill..linkan skaka då på huvudet och sa att jag var en idiot. tar det som ett nej. 

så vad kan man tänka sig då? säg bara nått..brainstorma kommentar boxen tills den lägger ner. 

kvällen spenderades med först älsklings joanna, haltimme senare fyllde mox på också. herr nordin kom han med nån timme senare..fråga inte vad vi gjort. för kan inte ge ett vettigt svar. men kul hade vi:D 

// JT

hmm??

kan erkänna att förra inlägget var ondöigt och drygt..men lite hurmor också. erkänn;)

herr moxen kom nyss och skulle hjälpa mig ladda ner en programm vara till att plugga kör teorin..får se hur det går med det:P

skandal på börsen!

frukten i cafet har höjts med hela 50%!!!!

kostar nu 3 kr ist för 2!!!!

hårda tider väntar!

så vare!!

nuu kom jag på vad det var jag glömde förut!
har bokat boende i stockholm till vår klass fest eller vad man ska säga. kommer bli grymt. en menining att säga om den helgen! jag dansar aldrig nykter så det så!

sen har jag en efterlysning..vet inte om detta är rätt ställe för det men förut, kommer inte ens ihåg om det var ettan eller tvåan så kallade jag och pontus nån..rätt ironiskt för Ze bitch! men vem? nån som känner igen det?

sofia the lier marklund!

lillis är glömt nu. nu heter hon the lier. fick sms imorse av sofia:

14 okt 2008        08:33
jag kommer inte idag. inte fått sova nått på hela natten, har hosta och skit också.
tänkte bara säga det så du vet =)


detta lät inte spec konstigt tyckte jag för att hon hade sagt till mig dan innan att hon inte mådde nå bra och nog skulle stanna hemma nästa dag. vänlig som jag är skickar jag tillbaka:

14 okt 2008   08:37
förstod nästan det igår när du mådde så dåligt då.
men krya på dig vännen :)

kl 12:18 får jag ett sms av poppe S

hurru visste du att sofia tagit körkort!;)




sjuk my as! bluff bluff bluff!
men kan nu trots detta farande bakom ljuset kan jag inte mer än säga grattis sofia!!:D

morgon..

min planerade sov morgon gick deep down to hell!

väcktes tidigt, hade en skit nödig hund som jag måste ut och gå med..vad ska jag göra nu då..jag kan inte somna om och skulle jag göra det så skulle jag vakna igen runt halv 12 nått..



tog en titt på 1000 apor..hittade mitt horoskop. ser inge vidare ut för mig..ajajaj

 

LEJON:

Ascendenten träffar dig rätt i huvet så du dör av massiva blödningar i din äckliga hjärna.

kolla ditt horoskop du med..tro det eller ej men jag tror inte jag hade det värsta horoskopet. 
http://www.1000apor.se/content/veckans-horoskop-5

jag är en spjuver..

haha enligt denice mamma så:D haha       http://nissus.blogg.se/

sen var det nått mer skit viktigt jag skulle skriva..men så ringde telefonen..och sen var allt som bortblåst ur mitt lilla huvud..vad fan var det?..


....




...


men vafan! hatar sånt här..inte lätt att bli gammal:P kommer nog ett nytt inlägg snart!

klass fotot!

haha hörde ryckten om att många hade fått klassfotot, så när jag kom tillbaka från min promenad med min kära racer hund så börja jag leta, mycket riktigt så hade jag fått dem jag med..ursäkta mig. ingen få ta illa upp men måste såga några av er..

vi kan börja med mig. varför har jag stans största flin på varje kort för? ser  jag alltid ut sådär..

Poppe: haha årets fejk flin går fan till dig!

Linkan: vilken planet är du född på? ser en gnutta..vilsen ut. 

sofia: haha framtid som rysk torped?:P haha

bra?

måndag morgon, en ny vecka, nya upplevelser nya kunskaper som ska frodas..eller guds jävelskap med människan. nått av det. 

när jag satte mig i frukostbordet nyss så fråga min mor mig bara rakt ut, inge intro ingen avslutning, utan bara rätt ut,
-är det en bra dag idag?

jag: jo tror jag väll..!?!?

mamma: BRA! 

och sen inge mer! ska jag bli oroad över det? 
haha är inte det nu men har en svag känsla av att jag borde det..

tänka sig..

förra veckan var jag as pepp på utgång ikväll..under veckan har vi och mina supar polare hunnit ändra sig. var hemma hos mig och såg på matchen ist..och en jävla massa tuben. underbar site, tuben och 1000 apor! vet inte hur mycket youtube såldes för men vad det än var så var det värt det drog oss en crusing runda på stan också. bruden som hade skift på max ikväll måste fan ha trott att vi pårökt hela högen! men kul vare..

sen drog jag med moxen och skulle hämta linnea igen, och tänka sig, ingen gunvld larsson idag, HURRA! 

aiiina in town..

haha ojoj oj, hur kan en sån lugn kväll bli så dramatisk. herr nordin, och fröken haglund, och herr moxen var här, har haft en ovanligt lugn kväll, lugnare än vanligt. sms terrorn var ungefär när det spåra ur, så vild kväll var det. sen skulle alla dra. mox skulle hämta sin syrra hos sin blivande svåger. jag fråga om jag fick följa med. självklart!

åker ut hämtar upp linnea allt är lugna gatan. när jag ska kliva ur hemma hos mig vänder jag mig om, tackar mox för kvällen stänger dörrn. när jag sen ska börja gå kommer en kvinlnlig variant av gunvald larsson springande mot mig, kör upp brickan i fejset på mig, 

-vad heter du?
har du id på dig?
-vart har du varit, vad heter dom i bilen. samtidigt ser jag nå stor biff ställa sig och snacka med mox.

jag som har skiter på mig så fort jag ser en polis eftersom dom av nån anledning dras till mig blev nu jävligt skakig kan jag erkänna. men då skulle ni sett moxen som förtvivlat leta efter papperna på att han klara körkorts utbildningen.  ett hjärta som kunde fått vilken läkare som helst att undra om det var möjligt. men det var inte särsillt konstigt heller med tanke på att karln haft körkort mindre än 8 timmar. 

frågerna fortsätter,

vad heter dom?
vem äger bilen
STOPPA INTE HÄNDERNA I FICKERNA!

vad är fel fråga jag? vanlig rutin kontroll bara av bilen och så..

rutin kontroll my ass! civil span som kör runt i rå trimmad saab och ska ha id på mig för att kunna kotrollera bilen. 
nån har vart en dumming. jävla tur att jag och moxen är herdlgt folk.. 

DET ÄR ETT JÄVLA U-LANDS PROBLEM!

stor dag!

nr 1 ! sofia klara teoriprovet imorse! grattis till henne. men moxen var ännu bättre, han klara uppkörningen och har nu kör kort! fett med grattis till båda!

dock kan jag inte glädjas åt nått nu, mobbing på hög nivå, ful fanskap vid namn amanda, anton, och moxen sms terrar mig och tycker dom har skit kul,  103 nya medelanden och det fortsätter, dryga fanskap! haha

men hämden är ljuv!! tro mig. 

några glömda saker..

för det första..personen "lillis" = lillsnortan= sofia marklund. varför jag kallar henne det vet jag inte, jag är ensam om det också så vet inte varför jag orkar? antar att jag det är ett misslyckat sätt att reta henne...måste komma på nått bättre!

sen för det andra! fan vad jag kan snacka mig till greejor. ringde bagaren idag inför tårttävlingen.  klart att dom kunde ge oss lite marsipan. kan fixxa jag vett'ni!

så tror det var allt..

1000 apor!

när jag bodde i stockholm i våras så brukade jag alltid ta en gratis tidining vid gullmarsplan. varje torsdag skrev alex shulman en krönika i den tidinigen. var nått från aftonbladet. digga han riktigt mycket då. karln vet hur han ska få folk att läsa om pajjas och riktiga idiot grejjor. han är grym helt enkelt. han har även vart på the voice morgon tv ett fler tal gånger. hörde då om 1000 apor siten, men har aldrig blivit att jag vart in där. så igår hade linkan igår en länk i ett av sina inlägg till 1000 apor. brist på bättre och lite nyfiken så kollade jag in på sidan. läste bloggar och sen var jag fast. 10 minuter blogg läsning av bröderna schulman motsvarar 30 minuter tittande av thats 70's show eller annat valfritt program på skratt skalan. till ockmed alla puckon som söker till idol och är sämts men tror dom är grym.. 1000 apor till folket helt enkelt!

sen apropå idol, hade lite tråkigt en rast idag innan media kommunikation. poppe, davve, lillis. och linnea satt perfekt uppradade vid bänkarna, jag som inte kan sitta still, stog framför dom. perfekt idol ställning. var ju som om kirsti, swatling och kompani satt framför mig. jag sjung och sjung. blev utkörd 3 gånger och gick vidare 2. hade till och med jidhe utanför klassrummet, iform av linkan, alice, och hÄnna banana. vinnande låtarna var more than a feeling och eye of the tiger. är det tillräkligt för att söka till riktiga?

hade körning imorse också, gick kanon. körfälts byten i morgontrafik kan vara riktigt roligt. jag skulle som vanligt försöka med lite mjukare fot på gasen. och när vi ändå pratar körning. har en grymt nära kompis som har uppkörning imorrn, för att minska på hans press och inte få 432543 sms och telefon samtal inatt sparar jag namnet tills imorrn, men lycka till vilket fall!!! holding my..thumbs?

// JT 

sitter på skolan..

och väntar..har uf och har massor och göra men kan inte föra nått föräns klockan blir halv! ska ringa banken, och tryckeri, och kom på att jag lova klassen att ringa bagaren också. life is on the highway man!

gårdagen var inte så dum heller. hände inte så mycket men inge dumt heller, så det blir en bra dag ändå:)

kanske man ska leta nr till bagaren? tål att tänka på..

// JT

ojoj vilken dag

kom nyss hem. har vart nere på olearys med norrda och moxen, bestämmde oss bara sådär för att vi borde dra dit och se på timrå. kändes lite alko varning och sitta där och knäcka en bira en tisdag kväll men det sket jag i för det var jävligt nice. timrå förlora dock med 2-1 men nice kväll ändå:D

resten av dagen har inte vart dum en heller:P dagens ända lektion var ljud där vi sände lite radio. var riktigt roligt. jag gjorde ju iofs inte så mycket utan hade redan gjort min insats för programmet tidigare men ändå!

sen efter skolan kom herr nordin och hämta mig. vi cruisa runt och hamn tillslut på mimer. var riktigt kul att träffa alla lärare igen!

sen åkte vi runt lite..var till joanna en snabbis också. halft cracha bilen också.

överlag mycket trevlig dag! nu önskar jag er alla en goder natt!

// JT

happy place!

har vart en förtjusande underbart härligt finurlig dag idag!
och jag vet inte varför! bara vart super glad! ändå till jag käka middag..blev helt slut då. sen ringer marklund och ville låna min övningskörnings skylt. när hon 1 timme senare kom tillbaka med den snacka jag lite med henne, sen var jag super pigg igen. men idag är det märkligaste..vakna halv 7 av väckare, inte ett tecken av måndag morgon sjukan, klev upp och dusha, sjung och mådde kanon, sen käka jag en frukost för en hel besättning, bädda sängen som jag jag typ aldrig orkar göra.

på skolan var jag överlyklig också..jobba på som fan..jävlar vad jag slitit.

sen efter skolan gick jag och linkan ner mot navet, förbi oss körde en av sveriges absolut risigaste fordar, och körde gjorde en av sveriges absolut risigaste 40 plusare, och dunka på med björn rosentröm med max volym och öppna fönsterutor, det kallar jag lirare vilket enligt mig får koras som dagens. hoppas morgondagen blir lika pigg och glad som idag..livet blir så mycket enklare när man är glad! 

// JT

små saker..

tänk vad små saker kan vara viktiga..från att vart en pissig regnig söndag, dan efter en pissig lördag till att jag inte kan sluta le..

av vilken anledning? ingen vettig..bara små saker som gjorde att jag är jävligt glad nu..först en titt i mitt match progrmm från speedwayen, sen ett samtal från norda och sen var det en härlig dag..på bara några minuter. inte illa pinkat tycker jag:D

// JT

dålig dag!

allt känns bara ghahalfsdkflmdfmslds!

fattar ni?
ont i halsen hr jag fått också..vill bara sova bort resten av denna dag. 

när ska man börja lyckas??

BARTENDER!

hur nice skulle inte det vara..hur lätt skulle det inte vara att ragga då! haha
har hittat en 2 veckors utbildning på mallorca. man ska tydligen klara av allt en annan bartender klarar av efter den kursen..låter fett nice! bara jag som tycker det? 

http://www.barskolan.net/

check it out!

yoggi och freeride!

har vart vad som lyst upp min dag. har hunit kolla igenom varenda tråd på hela forumet på den eminenta freeride sidan..där emellan har jag  försökt sova och knaprat alvedon. skrump lever here I come!  sett en del vänner har jag också hunnit med, hade pontus också vart dålig sammtidigt hade det blivit scrubs ist för har sett alla avsnintt av vänener redan men skit samma det är ändå en underbar serie.

men imorrn måste jag ha amputerat bort alla tre ben för att jag inte ska kunna gå i skolan.inte av nån spec anledning utan bara att det är tråkigt att vara hemma hela tiden. måste på banken och hämta ut mitt studie bidrag också. inga pengar på telefon och nu har jag pengar att fylla på med så det måste fixas! sen ser helgen ut att bli lugn..eller har nån ett bättra förslag??

hade gott// JT

ajajaj..

ligger hemma och ska försöka sova..knarkar alvedon gör jag också. min tand de skulle ta bort låg lite längre ner än väntat vilket gjorde att det måste skära och borra lite mer vilket i sin tur gjorde att jag kunde få lite ondare än vanligt..det märker jag nu! hela höger kind har svält upp också så jag ser ut som en rund och go tjockis i ansiktet..mysigt! NOT!

ska trösta mig själv med yogurt och björn gustavsson på tuben.

RSS 2.0