slav!!!

mer slav än vad jag vart idag trodde jag inte jag kunde bli!

börja imorse med att jag skulle vara snäll med mamma och hjälpa till lite. tänkte att det är väll inga problem. men det blev det! städa städa städa! har inte hört några andra ord denna dag! nu låter det kanske som om jag bor hos en tyrann till mamma..och så är det! nää skämta lite nu men har inte gjort så mycket mer denna dag än städa! om det har blivit så mycket renare vet jag itne heller. mitt rum var ett helvete..och nu är det mer ett mindre kaos. så lite renare har det kanske blivit.  var ut och körde lite imorrse också föresten när jag skulle hjälpa mor att handla. körkortet är jävligt efterlängtat. och det värsta är att man är ju 18 nu också så man kan inte skylla på något annat heller! är bara att plugga och köra till man får ta den där lilla inplastade pappersbiten!

trailer om morgondagen: börja halv 9 med ljud. sen innan jag slutar hinner jag ha både foto och samhälle. efter det har jag inte en aning. får se hur det går. är sjukt trött av det där pencelinet. men tog de sista pillren idag så får vi se. hör fortfarande inget på vänster öra. så ska ni snacka skit. prata till vänstra sidan.

nu ska jag göra nått annat vettigt. inte en aning om vad men storfavorit är nog att se om soffan är ledig. hade //JT

en som inte sviker!

kom nyss på vad som var jobbigt med att blogga! dessa jävla rubriker!

kom på såhär på kvällskvisten att jag ska vara en bloggare så jag får väll skriva nått inlägg då.
men har inte så mycket att skriva om, väcktes imorse. var tydligen dags att städa. så var bara att sätta fart. tog det dock rätt sakta ändå. all pencelin gör att jag blir en trö[email protected] räddades dock av att far skulle åka lite ärenden så passade på att övningsköra lite. gick inte allt för dåligt. den dagen då man får  <3KÖRKORTET!<3 blir en bra dag!

men ska jag vara helt ärlig så är det allt jag har gjort idag. städat och kört. helt sjukt att man kan vara så trött efter det.
Blir tidig kväll.  god fortsatt kväll! // JT

back in buissnies!

jag har nu för första gången sen jag kom hem från stockholm kommit på tanken och sen genomfört det också om att fortsätta skriva i denna blogg. ska jag vara helt ärlig så var det nog den store viktor "linkan" linkvist förtjänst. satte mig och läste hans blogg och kom då på att det nog skulle vara roligt att fortsätta.

vad ska jag skriva om då? har ju bara en hel sommar att sammanfatta!

dock har jag gjort alldeles för lite i sommar. har blivit en resa till laxsjö för att hälsa på extra familjen min där jag för övrigt hade en av de roligaste kvällarna i mitt liv med folk jag aldrig träffat förut. sen lyckades jag skrammla ihop pengar så jag kom iväg på en resa till turkiet  med  herr moxen och herr lind.  för att sammanfatta det  så  var det  BADA, DRICKA, RAGGA!

men orkar inte sammafatta allt. tar istället det som kommer. sista året på gymnasiet nu. har gjort en vecka. verkar bli bra! hoppas det blir bra. helgen blir nog lugn. behöver en sån också. men berättar mer om det senare. Nu är detta en blogg som uppdateras! MVH// en uppdaterande JT

RSS 2.0