stockholm i mitt hjärta!

låt mig besjunga dig nu. av alla städer jag känner..

haha fan vad kul det är att sjunga..jag är totalt värdelös men allt blir så mycket roligare när man sjunger testa!

haft en grym helg. skratt, glädje och nån pytte liten tår, så liten att den knappt räknas. men den tåren gör att helgen har haft allt. helt underbar alltså. kom till och med in på stureplan! fick träffa min efterlängtade kamrater. och jaa mycke annat. går fan knappt att beskriva. den var grym. återkommer imorrn med några detaljer. god natt 



kardisch

hm..har packa allt jag tror jag ska ha med mig till stockholm. det tog 10 minuter. vad har jag glömt då?
nått måste det vara..men vad? 

hur som helst så kommer det bli en grymish softish helgish! I promis my self! 

måste nu även komma på nått att mobba linkan för! han har mobba mig som fan idag! och ni få som läser denna blogg är inte till mycket hjälp heller!  damn take you!

fundera på vad för sånger jag mer ska sjunga på bussen kl 06.00 imorrn bitti. fick ytterligare 3 dödshot idag på skolan så måste ju bara sjunga därför! haha

oo nu kommer det en dunder bra låt:D väänta så länge på just denna dag!..ska sjunga vidare! ha det!

inte en käft!?

inte en käft som kan hjälpa mig dissa sofia:o taskig stil. 

haha just nu kom farsan in på mitt rum med ett glasögon fodral. var min gamla läsglasögon sen jag gick i femman  typ! haha en sån syn!







i övrigt så har jag gjort ungefär det vanliga vilket är att plugga
teori. hatar skiten. var en snabbis på stan med fröken marklund också. rätt trevligt om jag får säga det själv:)

har även tagit mig friheten att gå till allans salong drop in för att frisera min frisyr!



jaja..

jaja..vet att jag är sämst på att uppdatera..

rätt svar är carro, det var hon som var min gäst bloggare. fundera på om jag skulle ta bort det innlägget men eftersom att alla redan sett det så får det väll vara kvar.

denna veckas horoskop från 1000 apor får man inte missa!

LEJON:
Något förändrar sig i din kropp jus de här dagarna. Du eller din partner är med barn! Ni är så lyckliga! Ända tills den vidrige lille bastarden föds. “Genfel” säger läkarna. Då har ni bara ett val. Att behålla den lille och kämpa the living daylights ur er de närmaste 40 åren. Eller kasta in ungen i skogen och hoppas på att djuren tar hand om honom. Ja. Det blev en pojke. Eller “pojke”, kanske man ska säga om den missbildade fan.

ajfan..:P haha

efter som marklund har hitta på ett värre smeknamn om mig än vad jag har om henne måste jag nu ha ett nytt på henne. nån med bra förslag?:) snart är det stockholms resa också. är kommer vara grymt. gissa vem som kommer vara pigg som en sol på bussen kl 6 på torsdag. JAG! kommer starta med lite kareoke med jouerney-small town girl, sedan fortsätter det med bon jovi- livin on a pryer. efter det blir det lite smått och gott om jag lever då:D haha fröken lund varna mig ju faktist idag att ingen ska vara en gnutta pigg då fär då ska man sova! haha

åter kommer senare. ha det gott folk!

hallå.

har ni lista ut vem som var min hemliga gästbloggare;) det berodde på att jag är för lat för att orka skriva. men det är lite sanning i det som står i det inlägget vilketfall..tyvärr.  men shit happens

har inte orka skriva så mycket på bloggen nu. men ska försöka bättra mig. får se hur det går

har hänt en massa roligt men orkar inte skriva allt nu och då skulle det ändå inte vara nån som orka läsa allt så delar upp det lite snyggt tror. blir bäst så!

kan ni lista ut vem som var gäst bloggare? haha ett desperat försök av mig att få kommentarer. haha

men nu ska jag göra nått vettigt. ha det tills vidare. I will be right back! eller brb som man säger! ha det! haha

hejhej

jag är en anonym tjej som hackat mig in på denna killes blogg..

Igår så var thore jättepeppad.. å ibland äre lätt hänt att man är överpeppad å överpepprar sig med alkohol
i alla dess former.. de fick thora känna på igår! igår var han kung, idag är han knäckt..eller trvärtom kanske, å kanske ska man byta ut kung mot drottning?







klicka för förstoring


















haha 2 bad 4 u!!

x0x0 G000ssssip giiiiiirl

alltiallo, alltid alla gånger i en allo miljö med sjungande jordekorrar

vad av rubriken att dömma är jag super dryyyyyyyg. thats tru man!

vad har jag att berätta idag då! jo lite av varje. kan börja med denna veckas horoskop från de berömd 1000apor! haha


LEJON

Du är farmor och död sen många år. En yngre släkting gräver upp dig och för upp föremål såsom mejsel och trattkantarell i stjärten på dig. Ingen bra vecka, hade du levt.

jaa tur att jag både lever och aldrig kommer bli farmor då.

sen var det nått mer..herr norberg fixa körkortet idag. mucho med grattis till han.
sen blir det ett litet brosan tema på detta inlägg. vi hade funderingar idag på vad som skulle hända om man slog ihop alla sjukhus serier till en serie. man slår ihop, HOUSE, greys anathomy, scrubs, city akuten och för att göra det lite svenskt tar man med sjukhuset och barnmorskorna också. vad tror ni om det. har rätt roliga bilder i huvudet av vad som kommer hända. haha

sen fick jag en diss rätt i fejan också av just brorsan. brorsan käfta en massa med mig. inge spec utan bara en mygga som surra typ. jag vände mig till morsan och sa: snart kommer du bara ha en son kvar. hoppas det går bra.
innan nån han tänka nått annat slänger pojkfan ur sig: jaa, jonas ska operera sig!

haha visste inte om jag skulle skratta eller gråta?:p haha

en helg!

vet att jag är dålig på att uppdatera för det var faktiskt mer än en helg sen jag uppdatera men shit happens. 

har inte så mycket att berätta heller. måste bli intressantare så jag kan skriva nått bra. förut i veckan blev det klart att kristoffer lönnå ska vara vår rådgivare på uf ! det är fest potatis så det sjunger om det! 

sen vet jag inte riktigt. har  betalt registrerings avgiften också så nu får vi börja jobba på riktigt. 

vad har hänt mer sen sist jag skrev. blev brutalt mobbad också för att jag stava några ord fel på affärs planen till linkan. haha

har köpt nya jeans också. hade ett titt ut hål i brallorna som ibland kan var väldigt lämpligt och smidigt, och ibland lite mindre lämpligt. 

avslutnings vis kan jag berätta en stor hemlighet. sofia marklund är grym! en av dom grymaste faktiskt! men kommer aldrig aldrig i världen förstå mig på henne. så är det med det! haha skrattar bara jag tänker på det. haha

ha det gott folk// JT 

today people!

helt knäckt av nån anledning. drar ett snabbt inlägg innan jag ska däcka framför  <3scrubs!<3.

dagen har vart helt okey. planerade hur min bild ska se ut till min pastich. för alla som inte är media folk så innebär pastich att..? har inte en aning om vad pastich betyder men uppgiften går ut på att man ska ta en bild i samma anda som en känd fotograf. jag ska ta en av joe rosenthal dvs att det blir ett krigs foto. hade tänkt mig att göra en liten annorlunda tolkning att man..vänta nu. ska inte berätta för mycket! får se hur jag gör istället. 
joe rosenthal 1945

på svenskan hände nått roligt. jag måste ha talets gåva. jag hade samtal med min lärare hur jag ligger till i just svenska. 
veckan före lovet så hade jag en muntlig presentation om FRA lagen. jag var inte så förbered som jag borde men gick upp och gjorde det bästa jag kunde..det fick jag ett vg för. fett glad! och till nästa ska jag träna mer också. kanske mvg då;)

Efter skolan drog jag och linkan först och pröjsa reg- avgiften för UF. Nu är det bara att börja jobba. så behöver ni fotografer, hojjta!

och tror inte jag sa det igår. vet inte men vilketfall så ska vi ha kristoffer Lönnå som  rådgivare. det är grymt!

sen var det bara en sak till. markliund är en pajjas! så det så! HA!

nu äre scrubs på G!

bomshicka bom bom

dagen börja åt helvet..väcktes 7 när jag börja 10. hade en skitnödig hund som ville ut och gå. likt en zoombie var jag ut och spatserade i haga city. höll på somna när jag ca 40 min senare skulle äta frulle.

sen när det är dags att dra till skolan bestämmer jag mig för att ta cykeln. kan ju inte vara nån risk nu eller tänker jag. all is har ju smält. det var bara nästan sant. lite försenad skyndar jag mig och trampar som en idiot. går kanon. ända till parkeringen på mp. dit hade inte solen nått än så när jag kommer infarande så ska jag göra en tjusig liten u sväng och låsa cykeln vi stängslet som jag alltid gör. däcken fortsätter rätt fram och jag på effektivt sätt skrapar upp hela mitt lår så nu har jag ett grymt mysigt sår som man inte sett sen försässongs träningen på kuben grus. 

sen hade vi bara en lektion gick väll hyffsat. jag och linus var ut och flörta med gammla tanter när vi skulle göra en enkät. fan vad sura sundsvalls kärringar är. dom måste ha haft en tråkig barndom. 

min cyklelvurpa var typ den ända grejjen värd att berätta idag. eller var med carro på köris en stund också men det gick bajjs.

ikväll sitter jag och skriver halva affärsplanen för snapshot UF. linkan ska skriva den andra delen. 

det löser sig. shit happens!

// JT

facebook...

som jag nämnde igår så har jag lyckats blivit medlem på facebook. har kommit på varför alla haft det! man kan bli "vän" med kändisar. alla verkar ju ha en facebook. jag sitter och söker runt på litte olika, alex schulman finns! vi hade tilloch med en gemensam vän! kollar runt lite mer, söker på johan Glans. upp kommer en massa johan glans och fanclubar, längst ner är det en annan fanklubb vars namn är "vi som tycker henrik shyffert har damp och en jätte liten penis"

haha alltså vad? får jag satsa en femma på att det är ett dåligt krog ragg en lönehelg som har skapat den gruppen? haha nån som vågar sätta emot?

horoskop enligt 1000 apor!

så här lång tid tog det innan jag kom på att jag glömt nått:p 1000 apor har ju kommit med denna veckas horoskop:D

du hittar ditt horksop på 1000apor.se 

LEJONET

Du erkänner för din mamma att det händer att du ger främmande karlar “blåsjobb” på stan. Din mamma tycker att det är lite förargligt i början, men till slut måste hon skratta åt alltsammans. “Är du min lilla horunge”, säger hon och skrattar och det är faktiskt precis vad du är. “A-pesis”, säger du och ni skrattar. Ni skrattar båda, herregud, vad absurt allt är. Ni kommer närmare varandra den här veckan, du och din mamma. Härligt. Wow. Eldhus.




bara att inse! jag är en hooker!

time to update

blev lite slö med att uppdatera. vet inte varför. tänkte flera gånger att nu ska jag skriva!..men det gjorde jag inte. 

men det har hänt massor! jag har fått besked om att jag ska på arbetsintervju och hoppas på att få jobb, som den jet set man är så räcker inte studiebidraget till. 

och sen vare nått mer! har fått skol katalogan också. men det är bara en lite fotnot. det var nått mer viktigt jag skulle skriva men vad????? hatar det här! min jävla fucking skalle:P hahaha

en till fotnot är att när jag kom hem i lördags vi 2 så tyckte jag att det var en bra ide att bli medlem på facebook. så nu är man det med. sök på jonas thoresson om du tycker att jag borde bli vän med dig. 

fan kommer inte på nått mer! haha 

avslutar så! ha det hejjdå! // JT

RSS 2.0