halt eller jag skjuter skarpt!

idag har  vart en riktigt rolig dag. Har haft praktisk skyddsvakt vilket istort sett innebär att få slåss lite. Skulle lösa demostrations tåg mm. Jobbigt men kul. Dock var inte vår energie slut där. Avsluta med att ha logements fight 717 mot 716. haha var totalt kaos men riktigt kul det med. Att bara få flippa lite..

igår hade vi skjutning också. Känns så jävulskt skönt att skyttet har släppt för mig också, hade lite problem med det i början men nu så. Im on fire!! nää nu överdrev jag men nästan vilketfall. Har inte så mycket mer att säga. Ska ta det riktigt lungt ikväll..har jag planerart vilketfall. får se hur länge det håller. Hade tänkt att testa på insats fys provet men tar det en annan kväll ist.

God kväll medmänniskor!


log 717 hälsar puss puss

har idag haft en rätt soft dag faktiskt. Började dagen med en löpning på 5 km. Hyffsad nöjd med min tid 23.37 med tanke på att jag kunde ha dragit på mer sista km. Sedan har vi bara haft skyddsvakt hela dagen. Jobbade i grupp på fyra personer som skulle in i ett rum och gripa en kriminell ledare och hans medhjälpare. Gick hyffsat.

Ruud som sitter bredvid mig och är mysig gjorde en fenomenal insatts som psykstörd/pundare.

Nu har vi faktiskt kvällsledigt och njuter för fullt på logementet. Funderar över vad vi ska göra sen. Troligen blir det nån form av bollspel. 


Godkväll medmänniskor!

Alfa Bravo to Echo Charlie

Har gjort 8 veckor i lumpen. Har inte blogga ett piss men har haft goda anledningar ochså bland annat kvälls tjänst konstant och noll tid till dator och tillgång till internet. Men nu har jag kommit så långt i min utbildning att jag börjar få lite frihet. Så hade tänkt att göra ett försök till att blogga lite därnere på holmen. I övrigt så är det bra därnere. bra käka, bra vänner bra..allt annat också. Självklart kanske man inte varje morgon uppskattar gröten och en torr limpa och visst finns det idioter i plutonen som man skulle kunna sätta ett våda skott i men överlag är allt bra. 
Vill tacka Linn för gårkvällen också. Var roligt.  Alla min permisar brukar blir bra när man blanda in dig. Även du också Mox;)
Nu ska jag ta en välförtjänt dush och sen får vi se. 
520 Thoresson anhåller om att få utgå!

RSS 2.0